HASSASİYET GÖSTERELİM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi Kapalı Pazar yerinde vatandaşların alış verişlerini kolaylaştırmak, aldıkları ürünleri kolayca araçlarına taşıyabilmelerini sağlamak amacı ile kullanıma sunulan Pazar arabalarının farklı noktalarda bırakılması daha sonra kullanacak vatandaşları zora sokarken oto park alanında da düzensiz bir görünüme sebep oluyor.

Modern bir alış veriş merkezi gibi projelendirilerek kullanıma sunulan kapalı Pazar yerindeki diğer kapalı pazarlarda olmayan ve Bozüyük’te uygulanan yeniliklerden biri olan Pazar arabaları vatandaşların işini kolaylaştırıyor.

 

Ancak kullanıldıktan sonra yerlerine bırakılmayan, oto park alanında yada dolmuş duraklarında gelişi güzel bırakılan pazar arabaları düzensiz ve dağınık bir görünüme sebebiyet verirken daha sonra kullanacak vatandaşlar için de sorun oluşturuyor.

 

Bu durumdan rahatsız olan vatandaşlar “Otopark alanına gelişigüzel bırakılan Pazar arabalarına ulaşmamız zor oluyor. Böyle yapacağımıza Başkanımızın güzel bir hizmeti olan ve alış verişlerimizde bize büyük kolaylık sağlayan pazar arabalarını hepimiz aldığımız yere, pazarın giriş kapısındaki mevcut belirlenmiş yerlerine bırakırsak bu konuda biraz daha fazla hassasiyet gösterirsek hepimiz için büyük kolaylık olacak” dediler.

HASSASİYET GÖSTERELİM
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Büyük marketlerdeki gibi 1 tl ye açılan zincir sistemi yap bak bakalım kimse ulu orta yerde koyuyormu :)

    Cevapla
  2. 4 Şubat 2019, 11:46

    kapalı pazarda sigara içilmesi de büyük bir problem.Belediye ekiplerini bunada dikkat etmesi gerekli.Sonuçta çoluk çocuk pazarda duman solumak zorunda değil ve de yasak bir durum sonuçta.

    Cevapla
  3. Bilecik merkez de de maalesef aynı görüntüler var millet işi bitince boş arazilere, kapılarının önlerinde ,gelişi güzel atıveriyorlar el insaf bi çare lütfen ??

    Cevapla
  4. Sığır çok arkadaş memlekette

    Cevapla
Bizi Takip Edin