Hayatlarını Atalarından Kalan Miras Topraklarda Huzur İçinde Sürdürüyorlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

​İl Müdürü Necmettin Yoldaş Ramazan ayında çiftçileri ziyaret ederek üreticilerin sorunlarını ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

İstanbul’da çalıştıktan sonra emekli olup Kurtköy’e yerleşen İsmail ve Bahtiyar Kumlu ve Abdurrahman ve Sabire Koyun çifti şehir hayatının yoğunluğundan kaçarak köylerine dönen, hayatlarını atalarından kalan miras topraklarda huzur içinde sürdürüyorlar.

 

Bahçelerin çeşitli meyve ve sebze yetiştiren çiftler “Şehrin yoğun gürültü ve temposunu terk edip toprakla uğraşmak çok keyifli bir yaşam. Bahçede sebze ekiyorum, onlarla uğraşıyorum, doğayla baş başa kalıyorum. İstanbul’da gürültüden çok sıkıldık. Bağ ve bahçeyle uğraşmak, insanı çok rahatlatıyor. Herkese tavsiye ederim.” dedi.

 

Ulupınar köyündeki genç üretici Yalçın Nar çileklerini amaçlı sistemle yetiştirerek yaygınlığın kazanması için elinden geleni yaptığını ve Bilecik’te yetiştirilen tüm ürünlerin diğer illerin market reyonlarında olması çok arzuladığı ifade etti.

 

İl Müdürü Necmettin Yoldaş “Üreticilerimizin yanlarında olduklarını gerekli desteklere her zaman vererek bir bütün olarak hareket edeceğiz” dedi.

Hayatlarını Atalarından Kalan Miras Topraklarda Huzur İçinde Sürdürüyorlar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. SANKİİ BÖYLE GELİP GİTMEKLE FAYDA SANILCAK SANIYORLARR REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLARR ÇİFTÇİDEN ELİNİZİİ CEKİN YETERR ELEKRİKK GÜBRE KAÇ LİRA OLMUŞ HANGİ OLANKLA YAPICAZZ CİFTCİLKK

    Cevapla
  2. 22 Mayıs 2019, 18:09

    Müdür bey’de hareketler hep karpuz tutarmış gibi ama karpuz yok!!spor amaçlı tarla işi yapanlara değil,ekmek için tarla işi yapanların sorunlarına odaklanın.

    Cevapla
  3. icraat istiyoeuzz gezmeklee olmaz müdürümm gübre yada mazot ne kadar ciftçiden ne bekliyoruzzz

    Cevapla
  4. işi iş vallla o tarla bu tarlaa ciftciler kan aglıyorr amaa

    Cevapla
Bizi Takip Edin