Hedefimiz 11’de 11 Yapmak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Ekim ayı il danışma meclisi toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bilecik’in 11 belediyesine de talip olduklarını belirterek, “Hedefimiz 11’de 11 yapmak” dedi.

Toplantıya Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Belediye Başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

“HAYALİMİZ 11’DE 11”

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıda il ve ilçe teşkilatlarına seslenen Karabıyık, “amacımız en liyakatli, halkımızın en çok istediği Belediye Başkan adaylarıyla, belediye meclis üyeleriyle ve il genel meclis üyeleriyle seçime girmek. Bilecik’te 11 belediyenin 7 tanesi AK Parti’de. Bilecik seçmeninin  yüzde 85’i AK Parti belediyecilik hizmetini alıyor. Bu seçimde de 11’de 11 sloganıyla yola çıktık. Hayalimiz, 11 belediyenin 11’ini de almak.” ifadelerini kullandı.

 

hiç alamadığımız bir ilçede  yaptığımız bir panayır programında tozun toprağın, çamurun içerisinde halkımız yıllardır eziyet çekiyor. 3 dönemdir bu ilçe hem nüfus hem güç hem ticaretini kaybediyor. O yüzden buraları da AK belediyecilik hizmetiyle buluşturmak istiyoruz.

 

“Bireysel düşünce ve kaygılarla aday adayı olacak kişiler olmasın” diyen Karabıyık, “Aday adaylığı sürecinde kim ki bireysel derdine düşerse karşısında AK Parti teşkilatlarını görecek. Kendini düşünenler varsa kesinlikle aday adayı olmasınlar” dedi.

OSMANELİ ÇİFTÇİSİNE MÜJDE

Milletvekili Selim Yağcı konuşmasında afet kapsamında verilecek desteklerden ilk faydalanacak şehirlerden birinin Bilecik olduğunu söyleyerek “Osmaneli’nde afetten etkilenen çiftçilerimizin zararlarının tamamı karşılanmasa da zararlarını hafifletecek bir desteği sağlamanın çabası gayreti içerisindeyiz. Devletimiz bir geçmiş olsun mahiyetinde yardımda bulunacak” dedi. Soru ve cevap bölümünün ardından sona eren toplantı ile ilgili olarak değerlendirme yapan Milletvekili Selim Yağcı “Dirilişin şehri Bilecik’mizde AK davamızın AK neferleri ile İl Danışma Toplantımızı gerçekleştirdik. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ilk günkü aşkla, azim ve kararlılıkla memleketimize hizmet etme noktasında teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. İl Başkanımıza, kadın kolları teşkilatımıza ve gençlik kolları teşkilatımıza ve yönetimde yer alan tüm yönetici arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Rabbim, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde AK kadrolarla şehrimize, ülkemize, milletimize hizmet etmeyi sürdürmemizi nasip etsin. Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele” dedi.

Hedefimiz 11’de 11 Yapmak
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin