Hırsızlık iddiasıyla 4 kişi gözaltına alınmıştı, bedelini ödeyip serbest bırakıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te piyasa değeri 35 bin lira olduğu öğrenilen ziynet eşyalarını çaldıkları öne sürülen 4 kişi, gözaltına alınmıştı Adli Kontrol Şartı ile serbest kaldı.

35 bin değerindeki ziynet eşyasını çaldıkları iddiası ile Adliyeye sevk edilen 4 şahıs altınların bedeli karşılığında Adli Kontrol Şartı ile serbest kaldı.

 

Bahçelievler Mahallesi’nde bir evde yaşanan hırsızlık olayının ardından geniş çaplı araştırma başlatan ve bölgedeki 58 farklı noktadan elde edilen 133 saatlik kamera görüntülerini izleyen polis ekipleri, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen O.G – V.B – M.Ç. ile K.G’yi, Kütahya’da yakalanıp, Bilecik’e getirilen zanlılar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmişlerdi.

 

Yaklaşık değeri 35 Bin TL olan ziynet eşyasını çaldıkları iddia edilen 4 şahısın altınların bedeli karşılığında çıkarıldıkları Mahkeme tarafından Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.


İLGİLİ HABER İÇİN RESME TIKLAYIN..

Hırsızlık iddiasıyla 4 kişi gözaltına alınmıştı, bedelini ödeyip serbest bırakıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Bu ne biçim iş ya? Yine bugün Bahçelievler mahallesinde 3 tane bayan ismi bilinmeyen birini arıyorum bahanesiyle zillere basıyorlardı.

    Cevapla
  2. bedelini ödeyip çıkması ne demek anlayan varmıı

    Cevapla
  3. 6 Mart 2019, 16:07

    Böyle bi saçmalık olamaz ya bugün salın yarın gene yapsınlar

    Cevapla
  4. AK adalet işte,az kaldı az

    Cevapla
Bizi Takip Edin