HIZLARINA YETİŞİLMİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, şehir merkezinde olduğu gibi Bilecik’teki fabrikalarda çalışan vatandaşlar ve yetkilileri ziyaret ederek, fikirlerini almaya devam ediyor.

‘’Bilecik’i Birlikte Yöneteceğiz’’ düşüncesi doğrultusunda hemen her gün vatandaşlarla birlikte olan Belediye Başkanı Nihat Can; beraberinde İl Başkanı Fikret Karabıyk, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve partililerle birlikte bu kez ilimizdeki Özen Mermer ve Devrek Mermer fabrikaları yöneticileri ve çalışanlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Belediye çalışmaları ve yeni projeleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Yeni günün bereketi ve heyecanı ile; İl Başkanımız Fikret Karabıyık ve İlçe Başkanımız Nail Öztürk ile birlikte ilimizin mermer sektöründeki önemli isimlerinden olan Özen Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Özen ve Devrek Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tabak Beyefendiler ile değerli çalışanlarını ziyaret ettik. Taşı Mermer şehrimizde mermer sektöründe yapmış oldukları çalışmalar dolayısıyla teşekkür ettik, çalışmalarında kolaylıklar diledik. Cenabı Allah bütün bütün çalışanlarımıza işlerinde bereket ve kolaylıklar nasip etsin.” şeklinde açıklama yaptı.

 

Özen Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Özen ve Devrek Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tabak ile çalışanlar ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

HIZLARINA YETİŞİLMİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 14 Mart 2019, 11:23

    Seçimden sonra uzun bir süre dinlenirler artık. Seçilse de seçilmese de!..

    Cevapla
  2. benden hızlısı mezarda

    Cevapla
Bizi Takip Edin