HİZMET EVİNİZDE EKİBİ KARIŞ KARIŞ GEZDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Hizmet Evinizde” sloganıyla çalışmalarına başlayan Bozüyük Belediyesi Gezici Hizmet Ekibi ilçeyi karış karış gezerek Bozüyüklüleri evlerinde ziyaret etti.Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın vatandaşlarla birebir görüşerek, onların istek, talep ve şikâyetlerini öğrenerek, sorunları birinci elden tespit etmek ve bunları ivedilikle çözüme kavuşturmak, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirebilmek amacıyla görevlendirilen Belediye personeli çalışmalarını tamamladı.

 

 

Bozüyüklülere daha etkin bir hizmet sunmak ve sorunları mümkün olabilen en kısa süreler içerisinde çözümleyebilmek amacıyla çalışmalarına başlayan gezici ekip ilçe genelinde tüm mahalleleri ziyaret ederek 7423 hane ile görüştü. Yapılan görüşmelerin ardından tespit edilen sorunlar belediyenin ilgili birimlerine iletilerek giderildi.

 

Kendilerini evlerinde ziyarete gelen görevli personele istek ve taleplerini samimiyetle ifade eden vatandaşlar ise bu uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ettiler.

HİZMET EVİNİZDE EKİBİ KARIŞ KARIŞ GEZDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin