Hürriyet Mahallesini Karıştıran Olay

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evinin önünde arabada alkol alan  M.E. isimli şahıs komşusu olan ve işten dönen 18 yaşındaki B.A. adındaki genç kıza   laf atarak “gel buraya” diye seslendi.

18 yaşındaki B.A  adamın elinde bira şişesi görünce korkarak bir anda olay yerinden uzaklaştı.

 

Arkasından şahsın yeniden “gel kaçma” diye seslenmesi üzerine korkan B.A. adındaki genç kız hemen komşularına sığınmasının ardından olay yerine polis çağırıldı.

 

Polisin çağırıldığına kızan genç, mahallede bağırmaya başladı ve ardından olaya kardeşleri de karıştı. Polise direnen ve gözaltına alınmak istemeyen M.E. adındaki şahıs polis tarafından kelepçelenerek zor da olsa gözaltına alınarak Karakola götürülürken, ifadeleri alınması için genç kız ve ailesi de Emniyete giderek şikayetçi oldu.

 

Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliğine götürülen M.E. adlı şahıstan B.A. adlı genç kız da şikayetçi oldu. Polis konuyla ilgili soruşturma başlattı.

“Balkondan bira şişesi attılar”

Balkondan bira şişesi attığını ve ağır küfürler ile hakaretler ettiğini belirten mahalle sakinleri çok korktuklarını ve zaman zaman bu mahalle de ve bu ailede kavgaların ve gürültülerin yaşandığını iddia ettiler.

Hürriyet Mahallesini Karıştıran Olay
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. Suç Aletını Kescen Cebıne koycan

    Cevapla
  2. 13 Kasım 2018, 16:47

    buna ne genç nede delıkanlı denır.komşu kızına laf atan adama dense dense ş…..z denır.utanmaz terbıyesız.

    Cevapla
    • 13 Kasım 2018, 23:40

      ya mahalleli bunun karşısına dikilecek delikanlı yokmu mahallede bunlara bişey demeyince kendilerini kaf dağında görürler ilgilendinmi kuzu olurlar

      Cevapla
  3. Terbiyesiz artık dışarıda çikamiyacaz mı yani ??

    Cevapla
  4. İnşallah aynı şey senin kızınin başına gelir

    Cevapla
  5. 14 Kasım 2018, 00:08

    Bu mahallede ve bilecikte böyle insanların yeri yok herkes tepkisini göstersin böylelerine bugün ona buna yarın sana olmasın barınamasın böyleleri bu memlekette.

    Cevapla
  6. Yazılar olsun. Kendisi yumurtadan mı çıktı. Annesi kız kardeşi teyzesi halası akrabalarında kızlar yok mu ? Zıkkım içsin! Bunları Türkiye’den süreceksin.

    Cevapla
Bizi Takip Edin