HÜSNÜ MÜDÜRE YENİ GÖREV

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in tanınmış, sevilen ve sayılan simalarından, Garanti bankası müdürü Hüsnü Bayrakçı, Garanti Bankası Kütahya Şubesi Müdürlüğünden, Eskişehir Köprübaşı Şube Müdürlüğüne atandı.

 

10 Ekim 2016 tarihinde Garanti Bankası Kütahya Şubesi’nde Şube Müdürü olarak göreve başlayan Hüsnü Bayrakçı Kütahya’ya veda etti. 2 yıldır Kütahya’da görev yapan Hüsnü Bayrakçı’nın tayini Eskişehir Köprübaşı Şube Müdürlüğüne çıktı.

 

Garanti Bankası Kütahya Şubesi Müdürlüğünde görevi sona eren olan Hüsnü Bayrakçı, yeni yerinde göreve başladı. 2 yılda Kütahya’da kalıcı dostluklar edindiğini söyleyen Bayrakçı, “Kütahya’da göreve başladığımız ilk günden itibaren kalıcı dostluklar kurduk. Bir Anadolu şehri, insanların olduğu gibi kabul edilmeli. Bu çerçevede dostluklarımız bundan sonra da sürecektir” dedi.

 

Görev yeri olarak dünyada ve Türkiye’deki her yere aynı gözle baktığını kaydeden Hüsnü Bayrakçı “Görev yeri ayırt etmiyoruz. Her yere aynı görev anlayışıyla bakıyoruz. Bundan sonra Eskişehir’de görev yapıyoruz. Eskişehir’in ardından da bir başka yerde görev alabiliriz.” diye konuştu.

 

Hüsnü Bayrakçı’ya, yeni görevinde başarılarının devamını dileriz. (Haber228)

 

Hüsnü Bayrakçı Kimdir?

İlimizin siyasi,spor ve sosyal yaşamında bir çok faaliyetlere katılan, esprileriyle ünlü isim olarak tanınan, Halk arasında “HÜSNÜ MÜDÜR” olarak bilinen ve Seda Bayrakçı ile evli olan Hüsnü Bayrakçı’nın, Ömer ile Emir Berat isimli iki erkek çocukları da bulunuyor.


İLGİLİ HABERLER İÇİN RESME TIKLAYIN
HÜSNÜ MÜDÜRE YENİ GÖREV
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Parlat parlat

    Cevapla
Bizi Takip Edin