İl Genel Meclis Üyelerinden Ziyaret “Kalpler beraber atarsa Bilecik için daha güzel”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, İl Genel Meclisi üyeliğine seçilen İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz ve üyeleri, Vali Bilal Şentürk’ü ziyaret etti.

Vali Şentürk, Valilik Toplantı Salonunda İl Genel Meclisi üyelerini kabulünde, görevlerinde başarı temennisinde bulunarak, birlik ve beraberlik içinde Bilecik’e hizmet edeceklerini söyledi.

Ortak çözüm önerileriyle birbirini tamamlayan hizmetler yapılabileceğini ifade eden Vali Şentürk, ”İstişareye dayalı olarak, gerçek ihtiyaçları öne çıkararak karar alınması, ilimizin faydasına olacaktır. Yürüteceğimiz çalışmalarda öncelikleri belirlemeliyiz. Köylerde gelir imkanını artıcı çalışmalar yapmalıyız. İlimizin her noktasına ulaşmamız gerekir. Vazgeçecek hiçbir insanımız yok. İl Özel İdaremiz güzel hizmetlerde bulunmuş. Ortak çözüm önerileriyle birlikte bu dönemde de başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Bilecik bizim ortak paydamızdır. Katkı sağlayacak hizmetlerde birliğimizi ve bütünlüğümüzü sağlamalıyız. Kalpler beraber atarsa Bilecik için daha güzel hizmetlere vesile oluruz.” dedi.

 

İl Genel Meclisi Başkanı Yılmaz ve üyeleri, Vali Şentürk’e güzel temennilerinden dolayı teşekkür ederek, Bilecik’e hizmet etmek için el birliğinde ve uyum içinde olacaklarını ifade etti.

İl Genel Meclis Üyelerinden Ziyaret “Kalpler beraber atarsa Bilecik için daha güzel”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin