İNŞA EDİLECEK CAMİNİN TEMELİ ATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük’ün önemli iş adamlarından Garip Öge tarafından Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’ne inşa edilecek olan caminin temel atma töreni yapıldı.

Garip Öge’nin ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi ilçemiz ve ilimiz için bölgenin en önemli sanayi bölgelerinden birisidir. Bu doğrultuda buradaki ihtiyaçlara kayıtsız kalmayan Garip Öge Bey’e teşekkür ediyoruz. Burada temel atma töreninde bulunduğumuz Hacı İbrahim Öge Camimiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi. Konuşmasının sonunda Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; Hayata geçirilecek olan cami projesi ile ilgili olarak Garip Öge’nin ilçedeki tüm sanayici ve iş adamlarına örnek olması gerektiğini belirterek, tüm Bozüyüklüleri 15 Temmuz Pazar günü Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programına davet etti.

Temel atma töreninde son olarak konuşan Bilecik Valisi Tahir Büyükakın ise; “Günümüzde artık ülkeler değil şehirler yarışmaya başladı. Şehirlerin yarışması içinde insana yapılan yatırımlar son derece önemli. Ön plandaki iş adamları içinde yaşadıkları kente cami, okul, sosyal tesis ve spor alanı yaptırırken aslında kendi firmalarının geleceği içinde yatırım yapmış oluyorlar. Ben bu yaklaşım içinde kendi bulunduğu şehre bu tür güzel eserleri kazandıran bütün iş adamlarımıza öncelikle teşekkür ediyor, diğer iş adamlarımıza örnek olmalarını diliyorum. Garip ve Muhammed Öge kardeşlere yaptıkları yatırım için, bu güzel eser için, babalarının ruhuna yaptıkları bu eser için teşekkür ediyorum. Allah hayrınızı kabul etsin.” dedi.

 

Konuşmaların ardından Vali Tahir Büyükakın ve protokol üyeleri iş adamı Garip Öge ile birlikte caminin temelini dualar eşliğinde attı. Program sonunda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilen temel atma törenine Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, eski Bakan ve iş adamı Bahattin Şeker ve çok sayıda iş adamı katıldı.

İNŞA EDİLECEK CAMİNİN TEMELİ ATILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. KEŞKE FABRİKA TEMELİ ATILSAYDI…İŞSİZLERE UMUT IŞIĞI OLURDU…

    Cevapla
Bizi Takip Edin