İRANLI BİSİKLETLİLER BİLECİK’TE MOLA VERDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyadaki faklı kültürleri öğrenmek için yola çıkan İranlı bisikletliler, Bilecik’te mola verdi.


10 ayda 17 bin kilometre yol katederek Avrupayı dolaşan ve İstanbul üzerinden Bilecik’e gelen Amir Milan ve Ferzane Behrami’yi, Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz karşıladı.

 

Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Amir Milan ve Ferzane Behrami’nin İran’dan dünyadaki farklı kültürleri öğrenmek için bisiklet ile yola çıktığını ve 17 bin kilometrelik yolculuk yaptığını belirtti.

 

Bisikletliler Derneği olarak Bilecik’te bugüne kadar 20 ülkeden yaklaşık 45 misafir ağırladıklarını söyleyen Yavuz, şöyle konuştu:

 

“Yeni gelen misafirlerimiz iran’dan. İran’ın kuzey bölgesinden geliyorlar. Yaklaşık 10 aydır yollardalar. Bilecik’in doğasını ve yapılarını çok beğenmişler bizleri bu konuda tebrik ediyorlar bu şehirde yaşadığımız için çok şanslı olduğumuzu söylüyorşar. Turlarının amacı dünya kültürünü, gittikleri ülkelerin kültürlerini öğrenmek için yola çıkmışlar. Biz Bilecik’te en iyi şekilde ağırlayacağız, misafir edeceğiz, kültürümüzü ve tarihimizi öğretmeye çalışacağız.”

 

Daha sonra Bisikletliler Derneği Temsilcisi Hakan Yavuz, İranlı Bisikletlilere Bilecik Belediyesi ile ortaklaşa hazırladıkları hediye paketini takdim etti.

İRANLI BİSİKLETLİLER BİLECİK’TE MOLA VERDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin