İŞ BİRLİĞİ PROTOKOL İMZALANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile Özel Bilecik Edebali Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Taraflar arasında karşılıklı faydanın mevcut olduğu alanlarda işbirliği sağlanmasını amaçlayan protokol kapsamında; ortak toplantılar, konferanslar ve atölye çalışmaları yapılabilecek, akademik personel ve araştırmacılardan destek talep edilebilecek, karşılıklı bilgi ve belge değişimleri gerçekleştirilebilecek.

 

 

Ayrıca, Özel Bilecik Edebali Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi’nin sunduğu hizmetlerden faydalanmak isteyen üniversite personeli ve birinci derece yakınları ile referans oldukları öğrencilere belli oranda indirim yapılacak. Özel Bilecik Edebali Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi ise üniversitenin spor alanlarını, kütüphane ve konferans salonunu izin alarak kullanabilecek, ve kulüp etkinliklerinden yararlanabilecek.

 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Özel Bilecik Edebali Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi arasında işbirliği protokolü, 13 Ocak 2017 Perşembe günü Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş ve Eğitim Merkezi Müdürü Kerem Fırat Yıldız tarafından imzalanarak yürürlüğe girdi.

İŞ BİRLİĞİ PROTOKOL İMZALANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin