İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PERİYODİK SAĞLIK TARAMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi çalışanlarına yönelik olarak, İş Sağlığı ve Güvenliği Periyodik Sağlık Taraması yapıldı.

Mobil Araç ile gerçekleştirilen sağlık taramasında; Bilecik Belediyesinin birçok biriminde çok tehlikeli sınıfta çalışan personel sağlık taramasından geçti.

 

6331 sayılı Kanun ve İşyeri Hekimi ve Diğer Sağlık Personellerinin Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmeliği kapsamında “Çok tehlikeli sınıftaki işyerlerinde en geç yılda bir, defa olmak üzere periyodik muayene tekrarlanır” hükmü doğrultusunda gerçekleştirilen sağlık taraması ile çok tehlikeli sınıfta görev yapan personellerin periyodik sağlık taramaları yapıldı.

 

Yazı İşleri Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen periyodik sağlık taraması ile çalışanların sağlıklarını korumaları ve verimli bir işgücü elde etmeleri amaçlandığı belirtildi.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PERİYODİK SAĞLIK TARAMASI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Olması gereken bir şey bütün özel sektör iş verenlerin yaptığı olağan bir durum.Yalniz nedense kamu kurumları bu işi yapınca ekstra bir iş yapmış gibi gösteriyor.İs güvenliği kurallarına da kamu kurumları uymuyor bunu gittiğim bütün kurumlarında görmekteyim.

    Cevapla
  2. 22 Eylül 2018, 15:14

    is sagligi guvenligimi??? torium avm karsisindaki fabrikalara bir ugrasaniza….iscilerin durumu cok vahim…

    Cevapla
    • İş sağlığı ve güvenliği hergün gelişmekte olan bir sektör çalışanlar ve iş verenler durumla ilgili bilgilendirilsede umarsamazlıktan gelen çok insan var. Fabrikaların bu işlemleri yapmadığını biliyorsanız kesin olarak çalışma bakanlığına gerekli bilgilendirmeyi yaparsanız durumla ilgili gelişme olacağına eminin

      Cevapla
Bizi Takip Edin