İŞÇİLERİ KAPIDA KARŞILADILAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can ve Cumhur İttifakı üyeleri, Demisaş Fabrikasında mesaiye başlayan işçileri karşılarken, mesaisi biten işçileri de uğurlayarak, simit ve meyve suyu ikram etti.

İlimizdeki sivil toplum kuruluşları, dernekler, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can, ilimizdeki fabrikaları da bir bir ziyaret etmeyi sürdürüyor.

 

Göreve geldiği günden bu yana insanlarla iç içe olan Belediye Başkanı Nihat Can; beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, Vezirhan Belediye Başkan Adayı Kemal Gergin ve Cumhur İttifakı üyeleriyle birlikte Demisaş fabrikasındaki işçi ve fabrika yönetimini ziyaret etti.

 

İşçilere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Belediye Başkanı Nihat Can, ziyaret hakkında sosyal medya hesabında yaptığı değerlendirmede; ‘’Sabahın ilk saatleriyle birlikte Demisaş Fabrikasında işe başlayacak kardeşlerimizi karşılarken, mesaisini tamamlayan kardeşlerimizi de uğurladık, simit ve meyve sularımızı paylaştık. 31 Mart Yerel seçimlerinde Marmara Bölgesinin parlayan Yıldızı Bilecik’imizi daha iyi hedeflere ulaştırmak adına kendilerinden destek ve dua talebinde bulunduk. İnşallah her zaman üreten ve her zaman büyüyen bir Bilecik ve Türkiye için aynı gönülde buluşuruz. ‘’ ifadelerini kullandı.

İŞÇİLERİ KAPIDA KARŞILADILAR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. içşiye ne para verdilerki işçiden oy istiyorlar işçi bodroluu vergilerden kafamızıı kaldıramıyoruz üstüne pazar fiyatlarııı

    Cevapla
Bizi Takip Edin