İSMAİL SOYDAN PAZARYERİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazaryeri Ak Parti ilçe başkanlığını vekaleten yürüten İsmail Soydan, Ankara’da AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, ile yapılan görüşmeler sonucunda ilçe başkanlığı görevine getirildi.

Bilecik AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, ilçe başkanlığı için önerilen 3 isim İsmail Soydan, Sefer Uslu, ve Recep Güllük ile birlikte Ankara’ya giderek görüşmelerde bulundular. Karabıyık sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Pazaryeri İlçe Başkanlığı görevine, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir ile yapılan görüşmeler neticesinde İsmail Soydan getirilmiştir. Pazaryeri ilçemize ve teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, İsmail Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

 

Pazaryeri Ak Parti İlçe Başkanı olan Soydan,  Pazaryeri Ak Parti ilçe başkan vekili olarak sürdürdüğü görevde, Genel Merkezin uygun görmesiyle ilçe başkanlığı gibi bir görev almaktan büyük gurur duyduğunu açıkladı. Soydan, Başta parti genel merkezi olmak üzere ilçe başkanı olmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. “Umarım biz de Pazaryeri için, iyi ve doğru politikalar üretebiliriz. Yerelde siyaset yapacağımız için önemli olan Pazaryeri  için ne yapacağımız. Pazaryeri siyaseti için de umarım hayırlı olur. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım bu doğrultuda elimizden gelen her şeyi yapacağız ve ilçemi ve partimi en güzel şekilde temsil edeceğime inanıyorum” dedi.

İSMAİL SOYDAN PAZARYERİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI OLDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin