“İSTİFA HABERLERİ ASILSIZDIR, HEP BİRLİKTEYİZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde özellikle medyada yer alan AK Parti’de istifa dilekçeleri ile ilgili parti yönetimi bir araya geldi.

Ak Parti Gölpazarı İlçe Başkanı Raşit Özen ve tüm yönetim ekibi ve Ak Parti Gölpazarı Belediye Başkan Adayı Hayri Suer ve aday adayları bir araya geldi ve ‘Hep birlikteyiz’ mesajı verdi.

 

Gölpazarı teşkilatından yalan haberlere anında cevap geldi, yapılan olağan SKM toplantısında yönetim kurulu üyeleri, aday adayları eksiksiz katılım sağlayarak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Ak Parti Gölpazarı İlçe Başkanlığında yapılan Skm toplantısında seçim çalışmaları masaya yatırıldı, yönetim kurulu üyeleri ve aday adayları ile Skm program ekibinin eksiksiz katılımıyla gerçekleşen toplantıda Gölpazarı halkının teşkilat çalışmalarına ve belediye başkan adayı Hayri Suer’e vermiş olduğu destek göstermiş olduğu teveccüh seçimin kazanılacağına olan inancı pekiştirdi.

“HEP BİRLİKTEYİZ”
Bazı haber sitelerinin Gölpazarı AK Parti’de istifa edildiği haberlerine istinaden parti yönetimi tarafından “Biz buradayız, hep birlikteyiz ve Allah’ın izni ile Gölpazarı’nı AK Parti ile tanıştıracağız, çok az kaldı” açıklaması yapıldı.

 

Ak Parti Gölpazarı İlçe Başkanı Raşit Özen ve ekibi; “Belediye Başkan Adayı Hayri Suer’e olan desteklerin gün geçtikte daha çok arttığını gören bazı odaklar, başkanımızı yıpratmak ve enerjimizi düşürmek için bir takım yalan dolan haberler çıkartmaktadır. Bunlara kesinlikle itibar edilmemeli. Hep birlikte, gücümüze güç katarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

“İSTİFA HABERLERİ ASILSIZDIR, HEP BİRLİKTEYİZ”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 Yorum

  1. 15 Şubat 2019, 11:04

    1926 da ilçe olan Gölpazarı Ömrü hayatında İthal adaylı seçime giderken, çalkantı ve söylenti olması normal. Adayım diye işini gücünü bırakan 7 arkadaş İstanbul dan getirilen birisinini duyunca NE DÜŞÜNMÜŞTÜR? Gölpazarı’na verilen DEĞER?…, İnsanların haleti ruhiyesini mutlaka etkiler. Seçim- geçim derdindeki insanlar, birde rüyalarında Gölpazarı hayalleri olan İNSANLAR, nasıl bir arada gezer çarşı pazarda.

    Cevapla
  2. 15 Şubat 2019, 18:38

    Hayri SUER korkusu yalan haber yaptırdı bazı kesimlere :)

    Cevapla
  3. 15 Şubat 2019, 18:45

    Gölpazarından enerji bakanı çıkmıs.Muhalif kesimlerin böyle yalan haberler ve dedikodularla yıpratma çalışmaları boşa çıkacaktır.Halk ak partinin yanında ve böle güçlü bir adayı siyaseti bilen halk ile iç içe sürekli esnaf ziyaretleri yapan adaydan korkmaları normaldir.

    Cevapla
  4. 15 Şubat 2019, 18:46

    Gölpazarı bakanın gölpazarına verecegi destegi gördü ve destekliyor.bu yalan haberler ile parti yıpratılmaya çalışılıyor ancak başaramayacaklar.Mevcut belediye yönetim adaydan korkmuş halde

    Cevapla
  5. 15 Şubat 2019, 18:48

    Gölpazarı Bakan beyinde destegi ile çok saglam siyaseti çok iyi bilen bir lider ile gümbür gümbür geliyor.Halk olsa 10 yılda zaten olurdu diyor ve bu defa Adayı tüm kadrolar ile destekliyor.

    Cevapla
  6. Gölpazarı 10 yıldır çamurdan ve taştan başka birşey görmedi zaten bu defa degişecek diyor ve iftiralara aldırmıyor.

    Cevapla
  7. Golpazarinda 10 yildir hangi yatirim yapilmis.bu isler kaldirim yapmakla olmuyor.ak parti enerji bakani gibi bi firsati yakalamisken bole asilsiz ve yalan haber yapmalari normal.bu defa halk gercegi gordu ve bakanina sahip cikiyor

    Cevapla
  8. Hayri beyin simdiden 500 farki hayirli olsun

    Cevapla
  9. Golpazari tarihinde gorulmemis birlik icinde

    Cevapla
  10. 16 Şubat 2019, 12:19

    Gölpazarının şahlanması için ak belediyecilikle buluşması icin sayılı günler kaldı.

    Cevapla
  11. 1 nisan sabahı herkes ayrılacak zaten telaş etmeyin başkan seçilirse hayri bey kalır seçilemezse yine gölpazarlı arkadaşlar başbaşa kalırız ithal böyle birşey maalesef kanıma dokunuyor 5 yılda 1 aday çıkaramamamız

    Cevapla
Bizi Takip Edin