KAÇMADAN ÖNCE EVİNİ SATILIĞA ÇIKARTTI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz gün haber11 isimli internet haber sitesinin editörü Durmuş Günsur ve eşi A. Günsur gözaltına alınmıştı.

“Geçmişin izlerini silemezsin Haber11” başlıklı haberimizde de belirttiğimiz gibi FETÖ/PDY terör örgütüne finansal destek sağlayan Bank Asya’ya destek çıkan, “Haber11 Fetö’ye açık açık destek istedi!” haberimizdede belirttiğimiz gibi FETÖ/PDY operasyonu kapsamında kapatılan Bilecik Özel Sevgi Çiçeği Ortaokulu ve Bozüyük Orhangazi Kolejinin sürekli olarak başarılı okullar gibi manşete taşıyan Haber11 isimli internet haber sitesinin sahibi/editörü Durmuş Günsur ve eşi A. Günsur FETÖ/PDY mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz gün gözaltına alınmıştı.

 

Eşyalarını toplayıp gidecekleri sırada gözaltına alındığı belirtilen Haber11 isimli internet haber sitesinin sahibi Durmuş Günsür ve eşi A. Günsür sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmüştü.

 

KAÇMADAN ÖNCE EVİNİ SATILIĞA ÇIKARTTI

Haber11 isimli internet sitesinin sahibi Durmuş Günsur’un FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınacağını bildiği için evini satmaya çalıştığı iddia edilirken, Eşyalarını toplayıp gidecekleri sırada gözaltına alınan Günsur’un, Sahibi olduğu Bilecik istasyon mahallesinde hızlı tren istasyonuna yakın bir mevkide bulunan evini sosyal medya ve haber sitesi üzerinden reklamlarını yaparak satılığa çıkarttığı görülüyor.

 

dur2 dur1


KAÇMADAN ÖNCE EVİNİ SATILIĞA ÇIKARTTI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 30 Ağustos 2016, 21:06

    fetö için kırk takla attın sonunda layık olduğun makama kavuştun durmuş helal olsun sana.zalimler için yaşasın cehennem.iftira- şantaj- kumpas- aldığın ahlar seni hakettiğin yere götürür inşallah

    Cevapla
  2. 31 Ağustos 2016, 10:59

    sattırmazlar abi sattırmazlar bağlantılıysan sattırmazlar

    Cevapla
  3. 3 Eylül 2016, 23:46

    yalakalıkta yüzde yüz başarılı idin
    ev satmada ve kaçmada başarılı olamadın demekki
    HAİNNNNNNNNNNN

    Cevapla
Bizi Takip Edin