Kadıköy satılık daire fiyatları ne kadar?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Kadıköy satılık konut piyasasında son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 0.05 azalış gösterdi.

İstanbul Anadolu Yakası’nın gözde ilçesi Kadıköy, bölgenin dikkat çeken yerlerinin başında geliyor. Şehrin en eski aynı zamanda en değerli ilçelerinden Kadıköy’de Göztepe, Kozyatağı, Merdivenköy, Bostancı, Erenköy, Sahrayıcedit, Acıbadem, 19 Mayıs, Feneryolu, Caferağa, Suadiye, Caddebostan, Fenerbahçe, Hasanpaşa, Rasimpaşa, Eğitim, Dumlupınar, Fikirtepe, Osmanağa, Zühtüpaşa, Koşuyolu olmak üzere toplam 21 mahalle bulunuyor. 2017 TUİK verilerine göre, ilçenin en kalabalık mahallesi Göztepe, nüfusu en az olan mahallesi de Koşuyolu oldu. İstanbul’un yaşanabilir yerlerinden Kadıköy’ü; Kadıköy Boğa Heykeli, Moda Sahili ve Haydarpaşa Garı öne çıkarıyor. Kültürel ve sanatsal etkinlikleriyle adından söz ettiren Kadıköy, şehrin hemen hemen her noktasından kolayca ulaşımın sağladığı bir ilçe olarak dikkat çekiyor. Yaşam kalitesi ve eğitim düzeyi bakımından İstanbul’un birçok
ilçesinden ayrılan Kadıköy’de gayrimenkul sektörü önemli bir yere sahip. Kentsel dönüşüm, yatırım ve ulaşım projelerinin devam ettiği ilçede konut fiyatları yakından takip ediliyor. Peki, Kadıköy’de satılık daire almadan önce nelere dikkat edilmeli? Kadıköy satılık ev fiyatları ne kadar? İşte Kadıköy’de ev sahibi olmak isteyenler önemli bilgiler…

Kadıköy’de satılık daire almadan önce dikkat edilmesi gerekenler:

• İstanbul’un değerli ilçelerinden Kadıköy’de satılık daire almadan önce bütçenizi belirlemelisiniz.
• Bütçenize uygun evi bulmak için fiyat araştırması yapmalı ve fiyatları karşılaştırmalısınız.
• Satın almak istediğiniz evin geçmiş yıllara ait vergi borcunu ve ipotekli olup olmadığını öğrenmelisiniz.
• Oturmak istediğiniz dairede kiracı varsa kira sözleşmesinin şartlarını değerlendirmelisiniz.
• Seçtiğiniz evin krediye uygunluk koşullarını araştırmalısınız. (Konut kredisi ile ev satın alırken; dosya masrafı, ekspertiz ücreti ve sigortalar gibi masraflara dikkat etmelisiniz.)
• Yaşayacağınız yerin işyerinize ve sosyal alanlara yakınlığını göz önünde bulundurmalısınız.

Kadıköy satılık daire fiyatları ne kadar?
Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Kadıköy satılık konut piyasasında son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 0.05 azalış gösterdi. Kadıköy ilçesinde ortalama konut metrekare fiyatları 7 bin 916 TL olurken, konut yatırım geri dönüş süresi 28 yıl olarak hesaplanıyor. 2018 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda, Kadıköy satılık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için, minimum 593 bin 714 TL, maksimum 989 bin 500 TL arasında değişirken, ortalama konut satış fiyatı 791 bin 618 TL olarak belirtiliyor.

 

Kadıköy kiralık daire fiyatları ne kadar?

Üniversite öğrencilerin fazla olduğu Kadıköy’de kiralık daire fiyatları yakından takip ediliyor. Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Kadıköy kiralık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için, 1.784 TL ile 2 bin 973 TL arasında değişirken, ortalama kira fiyatı 2 bin 378 TL olarak gösteriliyor.

 İstanbul’un gözde ilçesi Kadıköy’de yer alan satılık daire ilanlarını yakından incelemek istiyorsanız, tüm Kadıköy satılık daireler için tıklayın!

Kadıköy satılık daire fiyatları ne kadar?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin