Kadınlar Bilecik’i Konuşuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘’Kadınlar Şehri Konuşuyor’’ adlı programda; kadınlar şehrimiz için fikir ve taleplerini dile getirdi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa; Milletvekili Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit ve kadınlar katıldı.

 

Kadınların toplumsal ve sosyal hayattaki önemi ve düşüncelerinin şehirler için taşıdığı değerin vurgulandığı programda kadınların görüşleri alındı.

 

Milletvekili Selim Yağcı, burada yaptığı konuşmada; ‘’İl Kadın Kollarımızın organizasyonuyla gerçekleşen, “Kadınlar Şehri Konuşuyor” programına değerli Belediye Başkanı Kardeşim Nihat Can Bey ile konuk olduk. Kadınlarımızın gücü ve katkılarıyla şehirlerimiz gelişerek daha da büyüyecek. İnanıyoruz ki; bir kente kadın eli değerse o kent her anlamda güzelleşir. Bu güzel program için teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

‘’BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZDA KADIN VE ÇOCUKLARIMIZ ÖNCELİKLİ GELİR’’

Belediye Başkanı Nihat Can ise yaptığı konuşmada kadınların toplumsal hayattaki önemine değinerek, şunları söyledi:

 

‘’Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından düzenlenen ”Kadınlar Şehri Konuşuyor” adlı programda değerli kadınlarımız ile bir araya geldik. Evlerimiz ve şehirlerimizin cefakar üyeleri olan kadınlarımızın önemli görüşlerini ve tespit ettikleri konuları yakından dinleme fırsatı bulduk. İnşallah kadınlarımızın da fikirlerine önem vererek onlara hitap edecek projeleri şehrimizde gerçekleştirmek nasip olur. Her vesile ile belirttiğimiz üzere kadınlarımız ve çocuklarımız bizlerin hizmet anlayışında önde geliyor. Proje ve çalışmalarımız da hep bu yönde olmaktadır. İnşallah kadınlarımızdan almış olduğumuz güzel fikirlerle şehrimizi eserler ve çalışmalarla donatacağız’’ dedi.

 

Gerçekleştirilen programda kadınlar Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can’a sorular yöneltirken, ayrıca şehir ve belediyecilik çalışmaları hakkında fikirlerini beyan etti.

Kadınlar Bilecik’i Konuşuyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin