Kadınlar Gününde Kadınlara Spor Merkezi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Bilecik Belediyesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi”, açıldı.

Osmangazi Mahallesi’ndeki tesisin açılış törenine Vali Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Milli Eğitim Müdürü Fazilet DurmuşAK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümran Koçyiğit, Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Haşim Balcı kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda kadın katıldı.

 

Burada bir konuşma yapan Vali Büyükakın, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın eşinin Umreye gittiği zamanlarını esprili bir şekilde anlattı.

Büyükakın, “Hanımefendi Umre vesilesiyle buradan ayrıldı, başkan tam sefilleri oynadı. Normal şartlarda hanımefendi buradayken başkanı görüyorsunuz şık, bütün renkler uyumlu vesaire. Hanımefendi yokken başkanın kravatı bir tarafa gidiyor, elbisenin renkleri uymuyor. Onun için tüm hanımlarımıza var oldukları için teşekkür ederim. Hem annelerimiz hem bacılarımız oldukları için bizi adam ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Başkan Yağcı da geçin yıl bu tesis için söz verdiklerini belirterek, “Bugün bu sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel ve güzel tesisi dışarıda yağış olsa da sizlerle birlikte açıyoruz. Doğumdan ölene kadar hayatın her safhasında var olan kadınlarımızın gününü kutluyorum. Hanımlara yapılan her yatırım, yol, su, elektrik olarak toplumun her kesimine döner. Yaptığımız icraatların kabul edilip kullanıp da bizlere ayrı mutluluk veriyor. Hürriyet, Ertuğrulgazi ve diğer mahallelerine de bu tür tesisler yapacağız. Bugün bu müjdeyi de veriyorum. ” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından tesisin açılışı gerçekleştirildi.

Kadınlar Gününde Kadınlara Spor Merkezi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin