KAMU İŞÇİSİ SINAVI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 127. Maddesi ve 01.01.2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında personel çalıştırılmasına ilişkin Uygulama Sınavı, Bilecik Belediye Başkanlığı bünyesinde çalışacak olan personele yönelik gerçekleştirildi.

Bilecik Belediyesi Encümen Toplantı Salonu ve Atölye Toplantı Salonunda gerçekleştirilen uygulama sınavlarında 183 kişiye yönelik mülakatlar gerçekleştirildi.

 

Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk başkanlığında gerçekleştirilen uygulama sınavında 183 çalışan, istenen sorulara cevap verdi.

Gerçekleştirilen uygulama sınavı hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Yardımcısı Şentürk, ‘’Bilecik Belediyesi olarak belediyemizin çeşitli alanlarında istihdam olacak personele ilişkin uygulama sınavımızı tamamladık. Mesai arkadaşlarımızın alanlarında uzman ve yeterli donanıma sahip olduğunu tespit ettik. 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kadro çalışmalarımızı yapılan mülakatlar ile tamamlamış olacağız. Çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

696 Sayılı KHK’nın 127. maddesi ve 01.01.2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve Geçici 24 üncü Maddelerinin Uygulanmasına Dair Tebliğe göre gerçekleştirilen uygulama sınavları; ilgili bakanlığın belirlemiş olduğu tebliğ süresi sonunda işlemler yapılarak, sonuçlandırılacaktır.

KAMU İŞÇİSİ SINAVI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin