KARAAHMET VE GÜLTEKİN DİSİPLİNE Mİ SEVK EDİLİYOR?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz haftasonu CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan hakkında, bir kişiyi dövdüğü iddiasıyla çıkan haberin ardından, CHP Eski İl Başkanı Çağatay Karaahmet ve Eski Parti Meclisi üyesi Didem Gültekin, sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunarak, Gültekin Çalışkan’ı istifaya davet etmişlerdi.



ADLİ VAKAYA KARIŞTILAR OZAMAN KENDİLERİ İSTİFA ETMİŞLER Mİ?

Konu ile ilgili olarak CHP il başkanlığında yapılan basın toplantısında konuşan CHP merkez ilçe başkanı Gültekin Çalışkan, kendisi hakkında bir kişiyi dövdüğü iddiasıyla çıkan haberin ardından, CHP Eski İl Başkanı Çağatay Karaahmet ve Eski Parti Meclisi üyesi Didem Gültekin, sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunarak, Gültekin Çalışkan’ı istifaya davet etmelerine şu ifadelerle cevap verdi;

“Partideki görevimden istifa etmeyeceğim. Mahkeme süresince görevimin başındayım ben haksız değilim, haklıyım. Ben mahkemenin kararına da saygılıyım. Şu anda istifa etmeyi düşünmüyorum. Siz değerli arkadaşlarımıza bir sorun kendileri il başkanıyken adli bir vakaya karıştılar alkol yüzünden, ehliyetlerini kaptırdılar. Ozaman kendisi istifa etmişmi acaba..”

_DSC0845

HAKLARINDA GEREKEN YAPILACAK!

CHP il başkanı Metin Yaşar ise, Çağatay Karaahmet ve Didem Gültekin’i siyasi rant peşinde olmakla suçladı ve partinin tüzüğünün ilgili maddesi gereği haklarında gerekenin yapılacağını söyledi.

SİYASETİN ÇÖPLÜĞÜNDE YER ALDIĞINI GÖRMÜŞÜMDÜR..
Partinin muhalif isimleri Çağatay Karaahmet ve Didem Gültekin’i ağır bir dille eleştiren yaşar, “30 yıllık siyasi yaşamımda bu tarz siyaset yapanların siyasetin çöplüğünde yer aldığını  görmüşümdür” dedi ve bu yaşananların CHP kültürüne yakışmadığını söyledi.

CEZASIZ KALMAMALI
Toplantıya özellikle İlçe Başkanlarını davet ettiğini belirten Yaşar, bu yaşananların parti içinde büyük rahatsızlık yarattığını ve herkesin de bu görüşte olduğunu söyledi. Yaşar, son olarak bu yaşananların cezasız kalmaması gerektiğini düşündüğünü sözlerine ekledi.

 

KARAAHMET VE GÜLTEKİN DİSİPLİNE Mİ SEVK EDİLİYOR?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin