Karabıyık Ak Parti’de Adaylık Başvuruları Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, 31 Mart 2019’da tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için partilerine bugünden itibaren adaylık başvurularının başladığını duyurdu.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Karabıyık, adaylık sürecinin başlaması nedeniyle partisinin il teşkilatında bir basın toplantısı düzenledi.

 

Toplantıda konuşan İl Başkanı Karabıyık, aday başvurularının başladığını söyleyerek; “AK Parti genel merkezi MKYK’da yaptığı toplantı sonucunda geçtiğimiz cuma günü seçim takvimini tamamladı. Bugün AK Partide aday adaylıkları başvuru süreci başladı. Belediye başkanlığı aday adaylığı süreci 12 Kasımda son bulacak. Başvuran aday adayları içerisinden kasımın ikinci haftasında sonra teşkilat temayülü gerçekleştirilecek. YSK’nın takvimine göre memurların 1 Aralığa kadar istifa etme hakları var.” dedi.

%24 olan oy oranımız son seçimlerde %51’e kadar çıkardık

Karabıyık; “Biz Bilecik olarak AK Parti teşkilatı olarak şanslı bir teşkilatız. İyi noktadayız. Başladığımız günde %24 olan oy oranımız son seçimlerde %51’e kadar çıkarmış bir teşkilatız. Bu noktada tüm ileçler de ve beldelerimizde birinci noktadayız. 11 Beldeden 7 tanesi AK Partide. Biz bunu yeterli görmüyoruz bizim yerel seçimlerde de sloganamız bu 11’de 11 AK Belediyecilik hizmeti ile vatandaşlarımızı kavuşturmak.” ifadelerini kullandı.

Karabıyık Ak Parti’de Adaylık Başvuruları Başladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin