Kaya Parçaları Düşen Yolda Ulaşıma Kapandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Yenipazar ilçesinde kar yağışının etkisiyle toprak zeminden kopan kaya parçalarının yola devrilmesi sonucu, Eskişehir bağlantı yolu ile Kuşça köyüne ulaşım bir süreliğine kapandı.

Yola düşen kaya parçaları nedeniyle ulaşım tek yönden sağlanırken ekiplerin müdahalesi ile tekrar açıldı.

 

Kaya parçasının yola yuvarlandığı anda yoldan geçen bir araç yada herhangi bir vatandaş olmaması büyük şans olarak değerlendirildi. Yenipazar ilçesinde gece yağan kar nedeniyle boşta kalan kaya parçası bir anda yuvarlanarak Eskişehir bağlantı yolu ile Kuşça köyü arası ortasına düştü.

 

Açıklamada bulunan Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden; “İlçeniz Eskişehir bağlantı yolu, Kuşça köyü kaya mevkisinde bulunan bölgede yola düşen kaya parçalarının ulaşımı kapatması sonucu, belediyemiz iş makinası ile kayalar temizlenerek yol ulaşıma açılmıştır.” dedi

Kaya Parçaları Düşen Yolda Ulaşıma Kapandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 6 Ocak 2019, 17:09

    Nedense bu tür haberler hep Yenipazar”dan geliyor.Özel idarenin işlerine burnunu sokanlar Devlet Yenipazar”da aciz buraya bizden başka bakan yok gibisinden algı operasyonu yapıp siyasi rant peşindeler.Sayın Başkan sen yapacağın işleri yap,Belediyen maddi imkansızlıktan İşçinin alacaklarını ödeyemiyor.

    Cevapla
Bizi Takip Edin