Kaybolan 15 Yaşındaki Genç 18 Gün Sonra Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te 18 gündür kayıp olan Mert Keskin bulundu.

Bilecik Merkezde oturan ve velayeti annede olan Mert Keskin 18 gün önce Eskişehir’e gideceğim diyerek evden ayrıldı bir daha eve dönmemişti.

 

Cep telefonu kapalı olan ve eve dönmeyen Mert’e ulaşamayan 8 aylık hamile anne Canan Çatal endişelenerek durumu polise bildirdi.

 

Eskişehir’de Canan Çatal’ın eski eşine ziyaretine gittiği öğrenilen kayıp genç polis ekipleri tarafından babasının yanında olduğu öğrenildi fakat, polis ekipleri tarafından temasa geçilen babanın cevabı oğlumu bende kaybettim olmuştu.

 

15 yaşındaki oğlundan haber alamayan 8 aylık hamile olan anne üzüntülere dayanamadı ve karnındaki çocuğu düşürdüğü öğrenildi.

 

18 gün sonra babasının yanında olduğu öğrenilen Mert, Eskişehir sosyal hizmetler kampüsüne sevk edildi.

 

Bilecik Savcılığı ve Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı

Kaybolan gencin annesi Canan Çatal, ” Oğlumu kaçırmakla suçlanan baba hakkında Bilecik Savcılığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı. 18 gün boyunca oğlumu bulmak için uğraşan tüm ekiplere teşekkür etmek istiyorum. Yerel basın başta olmak üzere ulusal kanallara ve televizyonlarda oğlumu bulmak için beni çağırarak gayret gösteren herkese teşekkür ederim çok şükür oğlum emin ellerde” dedi.


İLGİLİ HABER İÇİN RESME TIKLAYINIZ..

 

Kaybolan 15 Yaşındaki Genç 18 Gün Sonra Bulundu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin