Kedi, Köpek ve Kuşları Sıcak Yuvaya Kavuşturuyorlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Soğuk hava koşullarından kedi, köpek ve kuşların etkilenmemeleri için AK Parti Söğüt İlçe Gençlik Kolları yeni yuvalar yaptı.

Doğada yaşayan canlıların soğuk kış günlerinde hayati tehlike yaşamamaları için çeşitli projeler üretiyor. AK Parti Söğüt İlçe Gençlik Kolları üyeleri, doğada yaşayan canlıların elverişsiz hava koşullarından etkilenmemesi için beslenme odaklarına düzenli aralıklarla mama bırakırken, sıcak bir ortam sağlamak için de çalışmalar yapıyor.

 

Kış mevsiminde sokak hayvanlarının ve kuşların dışarıda kalmaması için toplumun duyarlı olması gerektiğine işaret eden Söğüt AK Parti Gençlik kolları Başkanı Barış Cila, “Bulunduğumuz bölge iklim şartları göz önüne alındığında sokak hayvanları ve kuşlar için gerçekten kışın çok soğuk. Onlar da birer canlı. Amacımız toplumun ön yargılarını kırmak, farkındalık yaratıp, toplumda herkesin buna duyarlı olmasını sağlamaktır. Çalışmamızın örnek olmasını istiyoruz.” dedi.

 

Bir farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Barış Cila,; “Bu dünyayı birlikte paylaştığımız kedi, köpek, kuş ve diğer canlıların yaşam koşullarını kolaylaştıracak projelerimiz devam edecektir. Kuşlar için korunaklı yuvalar yaparak hem onlara daha iyi şartlarda bir yaşam sunuyoruz, hem de vatandaşlarımızın ağaçlık alanlarda kuş sesleriyle buluştuğu, doğal bir ortamda dinlenebildikleri, keyifli bir ortam sağlamış olmayı umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kedi, Köpek ve Kuşları Sıcak Yuvaya Kavuşturuyorlar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 5 Ocak 2019, 18:48

    Yaban hayvanlarına yardım etmek çok güzel davranış, ama sokak köpeklerinin 12- 13 yaşlarında bir çocuğu oldürmesi kabüllenilecek birşey değil. Ey hayvan severler hayvanları sokakta değil evinizin bahçesine koruma altına alarak sevin. Oraya buraya yem koyarak vahşi hayvanları kontrolsüz çoğaltmayınız.

    Cevapla
Bizi Takip Edin