KOŞABİLİYORKEN KOŞ PROJESİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 2012 yılında hayata geçirilen “Koşabiliyorken Koş” projesi yeni döneminde de 81 İlin katılımı ile 7’den 70’e spor yapma imkanı sağlıyor.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen proje kapsamında bu hafta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ve İl Müdürlüğü personeli tarafından antrenörler eşliğinde ısınma hareketleri, ardından da yürüyüş yapıldı.

Proje kapsamında bilgi veren İl Müdürü Aslan Yıldız; ‘‘Koşabiliyorken Koş’’ projesi Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından 2012 yılında hayata geçirilmiş olup, 7’den 70’e herkesin gönüllü olarak katılabileceği bir projedir. Halkımızı serbest zamanlarında spor yapmaları için tesislerimize davet ediyorum. Günlük yaşamın stresini üzerimizden atabilmenin, sağlıklı yaşamanın en güzel ve kolay yollarından birisi de spor yapmaktır. Bu anlamlı projeyi hayata geçiren Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğümüze de teşekkür ediyorum’’ diyerek Koşabiliyorken Koş projesinin, İlimiz ve İlçelerimizde 7den 70e tüm halkımızın katılımı ve desteği ile başarılı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Yıldız, tüm halkımızı tesislerimize spor yapmaya davet etti.

KOŞABİLİYORKEN KOŞ PROJESİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. stad varmı kosalımm deprem yönetmeliğne göre o stadın durumu vahimm stad trüübnler bile çalışmıyor spor seviliyorsa stad olsunn bilginize o zman inannrıız spor sevildğine

    Cevapla
Bizi Takip Edin