KULLANIM ÖMRÜNÜ TAMAMLAYAN ÜST GEÇİT KALDIRILIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Devlet Hastanesi önünde bulunan ve kullanım ömrünü tamamlayan üst geçidin kaldırılması işlemi başladı.

İlgili birimlerin teknik analizinden sonra Bilecik Belediyesi Encümen kararı doğrultusunda gerçekleştirilen çalışma ile kullanım ömrünü tamamlayan ayrıca yeni yönetmeliklere de uygun olmadığı anlaşılan üst geçidin, ilerleyen dönemde tehlike oluşturmasını önlemek amacıyla kaldırılması yönünde karar alındı.

23 yıl önce ilimizde yapılan fakat günümüz şartlarında, birçok vatandaşın da şehir estetiğine uygun olmadığı konusunda hem fikir olduğu üst geçidin kaldırılarak, görüntü kirliliğinin de ortadan kaldırılması amaçlanıyor.

KULLANIM ÖMRÜNÜ TAMAMLAYAN ÜST GEÇİT KALDIRILIYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. sehir trafigii istasyona alındı trafik biraz daha rahatladıı bence trenvay yapılsa hem ulasım hemde estetik cok iyi olur bilecik içinn eski otogarın hali ne olcak avm sinema istiyoruzz gençler olarakk haber 228 olayın üstüne gitsin eski otogar ne olcakk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Cevapla
  2. 12 Aralık 2019, 18:10

    Zaten Bilecik in büyük ayıbı ,kimsenin kullanmadigi,ucube geçit ,

    Cevapla
  3. 12 Aralık 2019, 18:37

    Bence üst geçit lazım da kültürel sorun var. o üst geçidi atmak yerine istasyon minibüslerinin olduğu yere 1 ayak hamamın (merdiven yanı) oraya bir ayak ta kayı plazanın dibine olsa heykelin oradaki yaya geçidini de kaldırdınız mı süper olmaz mı

    Cevapla
  4. 12 Aralık 2019, 18:40

    hatta bir ayak tuvaletin yanına bir ayak ta lcw yanına konulup üst geçit yapılsa, araçlarda yaya olmadan sadece ışıklara göre yola devam etse trafik daha hızlı akmaz mı?

    Cevapla
  5. 13 Aralık 2019, 00:14

    Yıkmak için her zaman bı bahane bulunur….

    Cevapla
  6. 13 Aralık 2019, 00:18

    Heykelin oraya alt geçit benzinligi kaldırıp çıkışı zabıta veya düğün salonunun oradan carsiya ver oh mis trafikte rahatlar

    Cevapla
  7. Kullanılmadan kullanım ömrünü tamamlayan tek üst geçit olsa gerek.

    Cevapla
  8. 14 Aralık 2019, 09:24

    ALT GEÇİDİ SU BASAR

    Cevapla
Bizi Takip Edin