Kurşunlu Köyünden Örnek Davranış

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Kurşunlu Köyünde “Bir Fidanda Sen Dik” projesi kapsamında yol kenarına yüzlerce” fidan dikildi.

Kurşunlu Köyü Çevreyi Koruma Güzelleştirme Ve Yardımlaşma Derneği tarafından Kurşunlu Köyü girişine yolun her iki tarafına vatandaş tarafından Fidan dikilirken düzenlenen etkinlik yoğun ilgi görüldü.

 

 

Gerçekleştirilen etkinliğe yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür eden Kurşunlu Köyü Dernek Başkanı Yasin Erol;  “Kurşunlu Köyü Muhtarlığı , Kurşunlu Köyü Çevreyi Koruma Güzelleştirme Ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlemiş olduğu ” BİR FİDAN DA SEN DİK ” projesine destek ve katıklarından dolayı, muhtarlığımız , derneğimiz ve hemşehrilerimiz adına, Muhtar Fahrettin Doğruk, Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Bilecik İl Orman İşletme Müdürü Sn. Tuncay Yakın, Bilecik İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Sn. Necmettin Yoldaş, Gölpazarı İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Şaban Pehlivan’a teşekkürü borç biliriz. Ayrıca bizi bugün bu projede yalnız bırakmayan, emeği geçen, gönül veren herkese çok teşekkür ederiz. Kurşunlu değer. Biz birlikte güzeliz.” ifadelerine yer verdi.

Kurşunlu Köyünden Örnek Davranış
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 Yorum

  1. 11 Şubat 2019, 13:34

    köyümün yıllardır hayaliydi sonsuz teşekkürler

    Cevapla
  2. 11 Şubat 2019, 13:36

    köyümüzde yaşayan herkesin yıllardır hayaliydi sonsuz teşekkürler

    Cevapla
  3. boşuna örnek köy olmamışlar helal olsun

    Cevapla
  4. 11 Şubat 2019, 13:39

    Çok güzel bir etkinlik olmuş.Köylerimizde böyle faaliyet yapanları görmek insanı mutlu ediyor.

    Cevapla
  5. Yeşil görmeyen gözler,renk zevkinden yoksundur.Burasını öyle bir ağaçlandırın ki,kör bir insan dahi yeşillikler arasında olduğunu anlasın. Atatürk

    Cevapla
  6. 11 Şubat 2019, 14:23

    “Kim bir fidan diker veya ekin eker de bundan insanlar ve kuşlar faydalanırsa bunlar onun için hayır ve berekettir”
    [Hadisin kaynagı] Ahmet b. Hanbel 3/391

    Muhtarlıgimiz, dernegimiz ve insanlarımızın el birligi ile yardımlaşarak yaptıkları bu hayır etkinligine dualarla baslamak icin köy imamı olarak davet edilmekten ayrıca onur duydugumu ve bu davetin insanımızın hayır hasenat konusunda manevi yönünün ne nisbette kuvvetli oldugunun bir gostergesi, ayni zamanda da köylerde görev yapan din görevlisine ne derece deger veridiginin bir tezahürüdür.

    Başta sebep olanlarin ve onları destekleyenlerin hepsine teşekkürlerimi sunuyorum…

    Cevapla
  7. 11 Şubat 2019, 14:24

    Biz uzaklardan gururlandık çok güzel görüntüler. Herkesin eline emeğine sağlık

    Cevapla
  8. 11 Şubat 2019, 14:24

    kurşunlu köyümüz için bu hizmetler daha başlangıç,inşallah yakın zamanda dahası gelecektir.

    Cevapla
  9. Böyle güzel, örnek davranış sebebiyle tüm köy halkını tebrik ediyorum.

    Cevapla
  10. 12 Şubat 2019, 11:31

    EMEĞİ GEÇEN HERKESİN ELLERİNE SAĞLIK. TEBRİKLER KURŞUNLU…

    Cevapla
  11. 12 Şubat 2019, 11:48

    Kurşunlu Bulgaristan’da olan ağaçlı yolları bu güne taşımaya uğraşıyor. Güzelliklere Coğrafya, iklim-ekoloji ve toprağın cevabı önemli. Yazın hasat harmanda göl ovasında 1-2 saat gölge, insanı kendine getirir. Ovanın, gölün sinekleri 40 yıldır aynı köyde çile olmuş. Çevreci, Dernekçi Beyler- Bayanlar Haziran- Temmuzda fidan sulamaya davetlimiz siniz. O günlerde daha kalabalık olmak dileğiyle İnşallah.

    Cevapla
  12. 12 Şubat 2019, 11:57

    Milli Ekonominin temeli Ziraattır, zor zanaatır. Çobanlık içlerinde en zoru olandır. Kurşunlu Kurşunlu iken 400-500 inek, 1500-2000 koyun keçisi olan köymüş, şimdi turistlerine yumurtası, tavuğu olmayan kapıları, duvarları süslü boyalı EKOLOJİK TARIM köyü olmuş.Fırınlarında köy ekmeği pişmeyen, yoğurdu, tereyağı, yumurtası, soğanı, sarmısağı, domatesi, karpuzu olmayan köyde; erkenci seracılık nasıl olacak, hayırlı pazarlar.

    Cevapla
    • 12 Şubat 2019, 15:16

      Gayette güzel olacak sevgili kardeşim.Öncelikle şunu belirtmeliyim köyde yumurta,tavuk,köy ekmeği,tereyağı,yoğurt,keçi peyniri domates sarımsak vs. yetiştiriliyor,hatta karabuğday yetiştiriciliği bile var.

      Cevapla
    • 12 Şubat 2019, 15:50

      çok merak ettim çiftçi bayanları köye geldilermi acaba yoksa duyduklarıylamı hareket ediyorlar siparişleri varsa gölfilanoz kadın üretici kooperatifine ulaşabilirler saygılarımla

      Cevapla
  13. 12 Şubat 2019, 12:03

    Kurşunlu’ya en büyük güzellik Haziran-Temmuz da pembe çiçekli akasyalar arasında Misafir Turistlerle Ekolojik Turizm yürüyüşü düzenlemek olabilir. Ne kadar katılım o kadar haber olur, köy tanıtımına süper etkinlik.

    Cevapla
Bizi Takip Edin