KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI’NDA KURALAR ÇEKİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası kuraları Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantı ile çekildi.


14 takımın yarışacağı turnuva çekilişine kurum temsilcileri katılırken çekiliş öncesinde konuşan Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu; “ Gerçekleştirdiğimiz turnuvada kimin şampiyon olduğu önemli değil. Önemli olan sporun güzelliğini yaşamamız. Ben şimdiden kuralar sonucunda karşılaşacak olan takımlarımıza başarılar diliyor, Turnuvaya katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Yardımcı Avcıoğlu’nun konuşmasının ardından yapılan kura çekilişinde 4 grupta toplam 14 takımın rakipleri belli oldu.

 
Kura sonrasında guruplar; A grubu: Artema- Tarım ve Kredi Kooperatifi-Dodurga Belediye Başkanlığı, B grubu: Bozüyük Belediye Başkanlığı- Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü-İlçe Jandarma Komutanlığı, C grubu: ETİ-Bien Seramik-TSO-Pazaryerililer Derneği, D grubu: Milli Eğitim Müdürlüğü- 45. Mühimmat Depo Komutanlığı- Cihangazi- Park Cam olarak belirlendi.

 
Turnuva; 13 Mart Pazartesi günü saat 18:30’da Artema ve Tarım Kredi Kooperatifi arasında oynanacak ilk maç ile başlayacak.

KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI’NDA KURALAR ÇEKİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin