Kuşak Sınavı Tamamlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halk Eğitim Merkezi Spor Salonu’nda Bozüyük Halk Eğitim Merkezinde kurs gören sporcuların katıldığı sınavda, beyazdan sarıya, sarıdan yeşile, maviden kırmızı kuşağa terfi etmek isteyen öğrenciler tekvando tekniklerini sergilediler.

Katılımın fazla olduğu sınavda öğrencilere, hocaları tarafından verilen talimatların yerine getirilmesi ve komutlara uyum performansları değerlendirildi. Bozüyük Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Rüştü Yıldırım’da katıldığı sınavda öğrencilerin heyecanları görülmeye değerdi.

 

Türkiye Tekvando Federasyonu ve Halk Eğitim Merkezi Milli Tekvando antrenörü Güven Tanyeri, yaptığı açıklamada, kuşak terfi dönemlerinin sporcuların gelişimi için önemli olduğunu belirterek, “Kuşak terfi sınavlarını ailelerimizin katılımı ile coşkulu bir biçimde gerçekleştiriyoruz. Bizler sporcularımızın yetişmesi için büyük çabalar harcıyoruz, destek ve emek vermeye, bilgimizi paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Güven Tanyeri, desteklerinden dolayı Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi’ne, okul idarecileri ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Sınav, sporculara yeni kuşaklarının takılması ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kuşak Sınavı Tamamlandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin