Kyani Şikayet

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kyani Türkiye’de Networking Marketing sistemi ile e Ticaret pazarlama yapan firmalardan biridir. Dünyada çok fazla kullanılmasına rağmen Türkiye’de her zaman tercih edilen bir sistem değildir. Bu nedenle internette Kyani şikayet adı altında bazı yorumlara rastlamak mümkündür. Bunların birçoğunun asılsız olduğunu söyleyebiliriz. Kyani firması ilk satışlarına başladığı günlerde Kyani şikayet yazıları daha fazla idi. Ancak firma ve ürünleri tanındıkça Kyani şikayet yazılarında da oldukça azalma görülmüştür. Kyani firması kurulduğu günden bu yana satışlarını ve distribütör sayısını oldukça çoğaltmıştır. Bu da Kyani firmasının hedeflediği başarı grafiğine belli ölçüde ulaştığını anlamına gelmektedir. Bu durumun hem Kyani firması açısından hem de Türkiye’de Networking Marketing sisteminin tanınıyor olması ve daha fazla tercih ediliyor olması anlamına da gelmektedir. Networking Marketing bir e-ticaret Pazarlama sistemidir.

 

Dünyada birçok ülke bu sistemi hayata geçirmiştir. Türkiye’de de eskiye oranla Networking Marketing sistemi daha çok tercih edilir ve kullanılır hale gelmiştir. Networking Marketing sisteminin daha geniş kitlelere ulaşması ve tercih edilmesi firmaya olan güvenle de doğru orantılıdır. Kyani firması ürünleri sayesinde bu güveni kazanmıştır. Kyani şikayet buradan bakıldığında asılsızdır. Ancak bunların tamamen yok olması mümkün değildir. Yok olmaması da gereklidir, çünkü Kyani şikayet yorumlarının olması firmanın kendini geliştirmesi açısından da önemlidir. Türkiye’de Networking Marketing sistemi ile ürün pazarlayan ve kendisini kanıtlamış birçok firma vardır. Dolayısıyla bu sistem Türkiye’de de bilinen ve kullanılan bir sistemdir.

 

Kyani Nedir?

Kyani sağlık üçgeni adını verdiği ürünlerini pazarlayan ve bu ürünleri bugün dünyada geçerliliği olan Networking Marketing sistemi ile pazarlayan bir firmadır. Başlangıçta koyduğu hedefi bugün yakalama noktasına gelen Kyani firması distribütör sayısı ile ve hedeflediği ciro ile beklentilerin çok üzerine çıkmıştır. Türkiye’deki cirosu 10 milyon dolara ulaşmış bir yıl içinde hedeflediği ciro ise 300 milyon dolardır. Bu durum Kyani firmasının ürünlerinin ciddi anlamda alıcı bulduğunun bir göstergesidir. Daha çok internette rastladığımız Kyani şikayet yazıları, ürünler hakkında değil daha çok aksayan sistem ile ilgilidir. Bu da Türkiye’de Bu sistemin tam anlamıyla istenilen durumda olmamasıdır. Geleceğin alışveriş biçimi olan Networking Marketing uzun vadede bütün dünyada en çok kullanılan ve tercih edilen bir sistem olacaktır. Aynı şekilde Türkiye’de de ürünlere daha kolay ulaşmak alışveriş etmek için zaman harcamamak bu sistemin getirileridir. Dolayısıyla bu sistem tam anlamıyla hayata geçirilecektir.

 

Kyani Üyelik

Kyani üyelik, Kyani firmasının ürünlerini pazarlama da kullandığı ve bugün Türkiye’de de kendini kanıtlamış Networking Marketing sistemidir. Bu sistemin işleyişi üyelik, yani distribütörler aracılığı ile yapılmaktadır. Firmaya her katılan distribütör firmaya ciro kazandırdığı gibi, distribütörler de buradan büyük ölçüde kazanç elde etmektedir. Distribütör sayısının artması, ürünlerin satışını arttırması anlamına gelmektedir. Ürünlerin daha çok kullanıcıya ulaşması hem genel anlamda cironun artışını hem de sistemin gelişip büyümesini beraberinde getirmektedir.

 

Kyani Ürünleri

Kyani ürünleri, sağlık üçgeni adını verdiği 3 üründen oluşmaktadır. Doğa bir yandan karmaşık olsa da aynı zamanda ekolojik bir dengeye sahiptir. Bu denge yaşayan canlılarında dengesini oluşturur bir yandan. Vücudumuz, yağlar Karbonhidratlar vitaminler ve mineraller gibi besin kaynağına ihtiyaç duyar. Birçoğumuz genetiği bozuk gıdaları tüketmekteyiz. Bilim adamları, yıllar süren bilimsel araştırmalar sonucunda sağlık üçgeni adı verilen Kyani ürünlerini doğal koşullarda yetiştirmiş, titizlikle toplanmış ve ambalajlanarak kullanıcılarla buluşmuştur. İçlerinde bulunan özellikle mor renkte olan yaban mersini, anti oksidan özelliği sayesinde son derece önemli bir besin kaynağıdır. Sunrise adı verilen, insan vücudunun ihtiyaç duyduğu, en önemli vitamin ve minerallerimden oluşmuştur. Bu ürünlerin ortak özelliği ise antioksidan özellik taşıyor olmalarıdır. Vücudumuzun hastalıklarla savaşması ve korunması konusunda çok önemli görevleri bulunan bu ürünler, özellikle kronik hastalıkların önlenmesi ve ilerlemesinin durdurulmasını sağlamaktadır. Kronik kalp damar hastalıkları, hipertansiyon, şeker hastalığı, kolesterol gibi hastalıklar üzerinde çok olumlu etkilere sahiptir. Bugün tıp biliminin de kabul ettiği fito terapi yani alternatif tıp adı verilen bir dalda kullanılmaktadır.

 

Kyani Ürünleri Fiyatları

Kyani firması ürünlerini distribütörler aracılığıyla kullanıcılara ulaştırır. Distribütör olmaya karar veren kişiler Kyani ürünlerinden oluşan Sunrise ve Sunset ürün paketlerinden alarak içindeki ürünleri, yakınında bulunan, bu işi yapabileceğini düşündüğü insanlara hediye ederler. Hediye etme yöntemi, hem müşteri olabilecek kişilerle iletişim kurmayı sağlamakta, hem de Kyani ürünleri hakkında ve Kyani planı hakkında insanlarla iletişime geçmeyi sağlayan yöntemlerden biridir. Ürünlerin kullanılması sonucunda geri dönüşüm değerlendirilmesi yeni distribütör katma anlamında firma açısından olumlu bir gelişmedir. Bu geri dönüşümleri doğru değerlendirmek, insanları Kyani ürünlerini pazarlamaya ve distribütör olmaya ikna etmek sistemin işleyişi açısından son derece önemlidir. Ürün fiyatları tek tek değil set halinde sunulmaktadır.

 

Sistemde önemli olan, Kyani ailesine distribütör eklemek ve distribütörler aracılığı ile ürünleri geniş kitlelere ulaştırmak ve insanların kullanımını sağlamaktır. Yeni distribütörlerin eklenmesi kar kazanç ve ciroyu beraberinde getirir. Bir distribütör en az üç kişiyi distribütör yapması durumunda kazanmaya başlar. Her bir distribütör yine en az 3 distribütör eklediğinde sistem yatay ve dikey olarak genişlemeye ve büyümeye başlar. Bütün bunlar zincirlerin halkaları gibi birbirini etkileyecek düzeydedir. Aynı anda tepeden en aşağıya kadar herkes para kazanmaya başlar. Dolayısıyla sistemin adil ve demokratik olduğunu da söylemek mümkündür.

 

Kyani Para Kazanma

Kyani de para kazanma bir plan dâhilinde oluşmaktadır. Üyelik sistemine dayanan bu yöntem distribütörler sağlayarak ve distribütörlerin kazandıracağı üyelerle sistemin gelişmesi ve büyümesi sağlanmış oluyor. Ürünlerin en yakınındaki kişilere hediye edilmesi, verilmesi ürünler hakkında insanların fikir oluşturmasını sağlıyor. Önemli olan ürünlerin kalitesinin anlaşılması ve tercih ediliyor olmasıdır. Ürünlerin tercih edilmesi beraberinde bu işi yapmaya karar veren insanların bir arada olmasını getirir. Ve böylelikle ne kadar çok distribütör Kyani ailesine kazandırılırsa ciro ve kazanç aynı anda birlikte gelişir. Sistemin özelliği, satışların ve distribütörlerin çoğalmasının birbirini etkiliyor olmasıdır. Böylelikle hem üstteki distribütörler kazanıyor hem yeni eklenen, hem de ekleyen kişi kazanıyor. Her yeni eklenen kişinin yeni distribütörler kazandırması ile de birlikte aşağıdan yukarıya doğru kazanç artarak gelişmiş oluyor.

 

Kyani Kazanç Planı

Kyani kazanç planı distribütörlerin eklenmesiyle ve çoğalmasıyla gelişmektedir. Kyani şikayet yazıları bu noktada, önceki yıllarda saadet zinciri adı verilen olumsuz bir örnekle karıştırılmıştır. Bundan dolayı da yanlış bilinmektedir. Distribütörlerin Kyani ailesine katılmasını saadet zincirine benzetmeleri, sistemin doğru anlaşılmamış olduğunun en açık göstergesidir. Bu nedenle Kyani şikayet yazıları en çok da bu konuda yapılmaktadır Oysa saadet zinciri adı verilen iyi niyetli olmayan bu sistemin asla Kyani firmeasıyla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Tamamen sağlıklı ürünler pazarlamak ve bu ürünlerin geniş kitlelere ulaşması amaçlanmaktadır. En doğru bilgiye Kyani firmasının düzenlediği eğitim seminerlerine katılmaktır. Eğitim seminerlerinde hem kazanç planı anlatılmakta hem de bu kazanç planını geliştirmenin püf noktaları anlatılmaktadır. Kolektif bir biçimde, distribütör eklemenin kazancı nasıl etkilediği anlatılmakta ve bu işi yapan Kyani ailesi üyelerine daha başarılı olabilmelerini sağlayacak bir takım teknik bilgiler vermektedir.

Kyani Şikayet
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin