LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VAKFI’NDAN BİLECİK’E YARDIM ELİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) “Anadolu’ya Tır Dolusu Yardım” projesi kapsamında Bilecik’e gelerek lösemili ailelere yardımda bulundu.

 

 

Bilecik Belediyesi çay bahçesi önüne kurulan stantta hem lösemi hastası çocuklara hediyeler veren, hem de ailelerine yardımda bulunan LÖSEV gönüllüleri ve çalışanları aynı zamanda adı geçen vakfa bağışta bulunanların desteklerini kabul ederek etkinlik gerçekleştirdiler.

 

DİLEDİKLERİNİ SEÇME FIRSATI VERDİLER

Yardım tırında bilgisayar, giyim, gıda, tekstil, oyuncak, bisiklet gibi ürünleri Bilecik’e getiren LÖSEV, derneğe kayıtlı lösemili çocuklara ve ailelerine bu ürünlerden dilediklerini seçme fırsatı verdiler.

 

BİLECİK’TE 30 AİLENİN İHTİYAÇLARI KARŞILANDI

Lösev’in Türkiye genelinde 23 Bin kayıtlı hastası olduğunu aktaran LÖSEV Bursa Şubesi Sosyal Hizmetler Sorumlusu Aylin Babaoğlu, Haber228 muhabirine yaptığı açıklamada, “hastalarımıza nakli yardımın yanı sıra ayni ve sosyal desteklerimizi iletiyoruz. Lösev’in iyilikler Trı’ıylada il il gezerek kıyafetten oyuncağa, oyuncaktan gıdaya kadar birçok malzemeler iletiyoruz. Bugün Bilecik’teki 30 ailemize Tır’ı açarak ihtiyaçları olan malzemeleri almalarını sağladık. Biz buraya mağaza düzeninde açarak istediğini karşılıksız olarak, ücretsiz olarak temin edebiliyoruz. Bugün de Bilecik’te yine ailelerimiz gelip ihtiyaçlarını temin edebildi.” ifadelerini kullandı.

 

 

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VAKFI’NDAN BİLECİK’E YARDIM ELİ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. ALLAH RAZI OLSUN BU VAKIFTAN ..NE GÜZEL BİR İŞ YAPIYORLAR.

    Cevapla
Bizi Takip Edin