Mahallelerde Sevgi Seli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Nihat Can ve beraberindeki vatandaşlar tarafından Bahçelievler ve Hürriyet Mahallesinde gerçekleştirilen yürüyüşte mahalle sakinlerinden sevgi seli oldu.

Beşiktaş ve Ertuğrulgazi Mahallesinde başlayan ve vatandaşların yoğun ilgisiyle devam eden Cumhur İttifakı yürüyüşü bu kez Bahçelievler ve Hürriyet Mahallelerinde sürdü.

 

Bahçelievler Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi önünde başlayan; Milletvekili Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Nihat Can ve eşi Nesrin Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve vatandaşların katıldığı yürüyüşte iki mahalle ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi önünde yürüyüş gerçekleştirildi.

Büyük bir ilginin olduğu yürüyüşün sonunda kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Öncelikle bu anlamlı yürüyüşümüzde bizimle bir olduğunuz için bizi yalnız bırakmadığımız için şükranlarımı sunuyorum. Bahçelievler ve Hürriyet Mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz yürüyüşümüzde vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi ve teveccüh ile Cenabı Allah’a şükürler olsun ki zafere yürüdüğümüze bir kez daha inandık ve güvendik. Bizler; vatandaşlarımızın taktiri ve kararı ile Canla Başla Çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın. Hemşehrilerimize layık hizmetler gerçekleştirmede bizlere önce fırsat versin, daha sonra güç, imkan ve azim versin. Yürüyüşümüzde bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Selim Yağcı, İl Başkanımız Fikret Karabıyık ve bu davaya gönül veren bütün arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Mahallelerde Sevgi Seli
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin