MAHKEME KARARINI VERDİ, KİMLER TUTUKLANDI?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 19 Ekim 2016 tarihinde düzenlenen operasyonlar ile gözaltına alınan, aralarında tanınmış avukat, iş adamı, esnaf ve öğretmenlerin de bulunduğu 12 şüpheli, savcılık sorgusunun ardından bugün mahkemeye sevk edilmişlerdi.

 

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve bugün mahkemeye çıkartılan 12 şüpheliden, Cem Z., Saadettin B. ve Tacettin T. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Av. Metin Y., BİSİAD Başkanı Cihan S., Sanayici Zafer K., Bilecik eski Tarım İl Müdürü Alparslan D., esnaf Mehmet Y., emekli Kurtuluş A., Öğretmen Kenan Ç., emekli Abdullah Y. ve işadamı Fedai B. tutuklandı.


İLGİLİ HABERLER:

 

 

MAHKEME KARARINI VERDİ, KİMLER TUTUKLANDI?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. 28 Ekim 2016, 10:10

    insan üzülüyor bu kadar insanın içeri alınmasına. nasıl olurda teröre destek olurlar. yolda görüp selamştığımız, hanımlarımızın bir yerde oturup mukabele yaptığı, çocuklarımızın beraber top oynadığı insanlar gerçekten suçlu mu. ben veya biz mi kördük bunca zaman. aklımızdan mı şüphe etsek yoksa şimdi yapılanlardan dolayı acaba bir hata mı var diye düşünsek. ismi geçen kişilerle herkesin bir şekilde iş aile komşuluk yani bir şekilde ilgisi alakası olmuştur. bu kadar insan nasıl olur da anlayamaz. bence bu işte bir oyun var. ben biz bilecik halkı bu kadar saf olamayız. biz komşumuzu tanıyoruz hani yolsa içten tebessümle selam veren cenazemize katılan bayramda kucaklaştığımız insanlar hain olamaz. onlara bu suçu atanalar galiba temiz değil. yılların akp li olarak inanmak istemiyorum. partimi sayın cb yi seviyorum ama bu adamların hain olduğuna inanmıyorum. bir yanlışlık var hem de çok büyük

    Cevapla
    • Ergenekon davası olurken nerdeydiniz?
      Kimse mağdur edebiyatı yapmasın burda birtek mağdur var oda 80 milyon Türk vatandaşı.
      Bir suçu olmayanların endişelenmesine gerek yok.
      Er geç anlaşılır.

      Cevapla
      • 30 Ekim 2016, 17:57

        ozbilecikli hop birader..madem uzuluyorsun sunu da iyi bil..sevdigin kisiler ve topluluk var ya…ahanda onlara sor neden diye… er gec anlasilir suclu kim .. ama millet olarak pesin hukum vermek konusunda dunya da birinciyiz… bir bakiyormussun 1 seneye adamlar meger sucsuzmus…olur mu olur burasi turkiye..asil o zaman bunca pesin hukum vermekten dolayi daha cok mahcup olacagiz… cumhuritetimizi sevelim milletmizi sevelim manevi degerlerimizi sevelim… ama bence yasanilan bunca olayi tekrar dusunmekte fayda var… dusunmekten uzenmeyin… zarari olmuyor doktorlar oyle diyo

        Cevapla
  2. Öz bilecikli senin Ak Parti’li olduğun akp’li demenden belli. Bence kendini fazla zorlama devlet ne yaptığını çok iyi biliyor.

    Cevapla
  3. 28 Ekim 2016, 20:31

    suçları varsa acımayın ölesiye kadar yatsınlar
    suçları yoksa elbette çıkarlar

    Cevapla
  4. 29 Ekim 2016, 01:26

    madem temizler, madem suçsuzlar, gizli toplantılar niye? gizli yazışma programı ByLock niye, biz malız o zaman whatsapp facebook skype kullanıyoruz herkes gibi, bırakın bu işleri, bilmiyormuydunuz üniversitede hoca kılıklı adamların bundan 6 ay 1 sene önce ‘evlerde silahlanmak lazım, yakında büyük sıkıntılar çıkacak’ dediğini? ne çabuk unuttunuz? her terör örgütü üyesi elinde silahlamı dolaşmalı? bunların para ve fikir kaynakları olmayacak mı? kimse kusura bakmasın, bir meczuba koşulsuz bağlanacak kadar gerizekalı olursan, ister akademisyen ol ister üst düzey bürokrat, bu ülkeye ihanette de kullanırlar, canlı bombada yaparlar, 246 vatandaşın ailesine gidip anlatın bunları, 2bin küsür yaralıya anlatın bunları, adam elinde silah, güya müslüman, çömelerek su içiyor, bitince eli silahsız masum halkına ateş ediyor, hangi aklın ürünü bu ? dünya üzerinde mevcutta kurulmuş en gizli terör yapılanmasından bahsediyoruz, uyanık olun, provakasyona gelmeyin, bu darbe girişimi akpartiye değil tüm türkiye cumhuriyetine yapıldı, tüm müslüman alemine yapıldı, türkiye düşerse islam düşer, bunu unutmayın, devlet doğru olanı yapıyor, benim sülalemde de varsa onları da alsınlar, 15 temmuz gerçekleşmiş olsaydı bu yorumu yapabilecek sağlıklı bir ortam bulabilecekmiydin?
    bu ve buna benzer yorumları yapanlar aleni paralelcidir, provakasyon üretmekten başka bir amaca hizmet etmez, Allah C.C. devletimize ve milletimize zeval vermesin, böyle bir ülkenin vatandaşı olmaktan gurur ve onur duyuyorum, operasyonlar fazla değil eksik bile, devlet fazla merhametli davranıyor.

    Cevapla
  5. 29 Ekim 2016, 18:32

    BU FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN MENSUPLARI,TECAVÜZCÜLER VE HER TÜRLÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ÜYELERİNİ CEZAEVLERİNDE BOŞUNA AĞIRLIYORLAR.İDAM GERİ GELSİN VE ÜLKE TEMİZLENSİN ARTIK.ADAMLAR ADLİYEDE TUTUKLANIYOR ÇIKARKEN BİDE O ALKIŞ TUTANLAR VAR YA HEH İŞTE ONLARIDA EMNİYET GÜÇLERİ TOPLAMALI VATAN HAİNİ ALKIŞLANIRMI ARKADAŞ ANLAMIYORUM.

    Cevapla
Bizi Takip Edin