Mannequin Challenge furyasına onlar da katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyanın son trendi olan Mannequin Challenge akımına Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri de dahil oldu.

 

Sosyal Medyada son dönemde gündemde olan Mannequin Challenge’a Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sanatsal Yetenek Kulübü öğrencileri de katıldı. Yaklaşık 25 kişinin katıldığı ve çekimlerinin Gençlik Merkezi’nde yapıldığı muhteşem görsel şovda, Öğrenciler Koridor ve sınıf içerisinde bir süreliğine hareketsiz kalarak ortaya bu güzel muhteşem görsel şovu çıkardılar.

 

Sanatsal Yetenek Kulübü olarak ilk toplantılarını gerçekleştiren ve yapılan ilk toplantıda ortaya böyle bir çalışma çıktığını söyleyen Emrullah Zurel, “Toplantı sonrası son zamanlarda baş gösteren akımını denemek istedik ve ortaya böyle bişey çıktı. Işin sonunda herkes sanki yeni değil de aylar öncesinden tanışmış gibi sıcak samimi oldu ve belki de çoğu kişinin böyle kalabalık bir faaliyette ilk defa yer aldı. Yaklaşık 25 kişi yer aldı ve gençlik merkezinde gerçekleştirdik ki onlara özellikle tesekkurlerimizi iletiyoruz bize kapılarını açtıkları için.” ifadelerini kullandı.

 

İşte o görüntüler;

Mannequin Challenge furyasına onlar da katıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin