Meclis Üyesi MHP’li Hamdi Salt Başkan Şahin’e “Seçildiğiniz 5 ay oldu, elle tutulur, gözle görülür bir icraatınızı göremedik” dedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Meclisi Eylül ayı 1. oturum toplantısı gerçekleştirildi.

 

Bilecik Belediye Meclisi Eylül ayı 1. oturum toplantısı Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde Meclis Semih Şahin başkanlığında yapıldı.

“Herhangi Bir İcraatınızı Göremedik”

MHP’li Hamdi Salt “Seçildiğiniz 5 ay oldu, elle tutulur, gözle görülür bir icraatınızı göremedik” dedi.

“Halkın Karşısında Oldunuz”
Hamdi Salt, “Dolmuş zamlarını şoförler odasına, ekmek zamlarını fırıncılar odasına havale ettiniz. Zannederim seçimlerde söz verdiniz ancak bu tavrınızla halkın karşısında oldunuz.”

“Osmanlı Figürlerini Kaldırdınız”
Salt, “Belediyeden kaldırılan Osmanlı figürleri ile Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’nden kaldırılan bilgilendirme panolarının yerlerine daha iyilerinin ve güzellerinin konulacağını söylemiştiniz ne zaman gelecek.” dedi.

Belediye Başkanı Semih Şahin Meclis Ütesi MHP’li Hamdi Salt’a Ana yolda karayollarının olduğu için kendileri ile görüştük ve vali ile birlikte girişimleri yaptıklarını belirterek, “Önce şehir içindeki ana yolu alıyoruz. Bu çalışmalar bizim şehir içi trafiğini çözmek için başlattığımız çalışmaların alt yapısı. Bunları aşama aşama yapacağız. Keşke daha az sorunumuz olsaydı da okulumuzun açılışına yetiştirebilseydik. Bunun dışında geçtiğimiz günlerde bir sel felaketi atlattık. Şu anda 1100 ton civarı asfalt tamiratı yaptık. Çünkü selden sonra asfaltlar kullanılamaz hale geldi. Okullar açılmadan bu tamirat bitecek. Biz gayet planlı, adım adım ve yasal çerçevede, bilimsel metodlarla çalışıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Meclis Üyesi MHP’li Hamdi Salt Başkan Şahin’e “Seçildiğiniz 5 ay oldu, elle tutulur, gözle görülür bir icraatınızı göremedik” dedi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. doğru demişşş pişman etme bizii oy vermeklee

    Cevapla
  2. Olmazmı minübüse zam.otopark 1 tl değil 2 tl.herşey çok güzel olacak.!!!

    Cevapla
  3. KEŞKE OY VERMESEYDİK BİN PİŞMANIZ

    Cevapla
  4. her yere atamızın resmini asarak olmaz bu iş bize hizmet lazım duvara resim asmak bir işe yaramıyor maalesef :(

    Cevapla
  5. Ne diyordu Atatürk; Geldikleri gibi giderler !

    Cevapla
  6. Bir şey yapacağına hiç inanmıyorum ancak laf

    Cevapla
  7. ülke ekonomikmen bitik adam napsın

    Cevapla
Bizi Takip Edin