“MECLİS ÜYESİNİ DIŞARI ATIN” DEDİ! KARABIYIK SESSİZLİĞİNİ BOZDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Partili Çetin Kaya ve Muhammed Karadayı ile Meclis 1. Başkanvekili M. Sadık Kaya arasında tartışmalar yaşandı.

Bilecik Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında Ak Parti grubu adına söz alan Meclis Üyesi ve Ak Parti Sözcüsü Çetin Kaya konuşurken anlamsız bir şekilde sözünü kesen Meclis 1. Başkan vekili Mustafa Sadık Kaya’nın kendisine tepki gösteren Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Muhammet Karadayı’ya yönelik “arkadaşlar bu kişiyi dışarı atın” dedi.

 

AK Partili Meclis Üyesi Çetin Kaya,  Bilecik kamuoyunda da bir süre polemik yaratan Belediye binasından Osmanlı figürlerinin kaldırılması konusunu gündeme getirdi. Osmanlı Devleti mimarisi ve Sultan 2. Abdülhamit Han’ın hatırası olan binadan Osmanlı figürlerinin kaldırılmasına büyük tepki göstererek “Çivi dahi çakılması izne bağlı olması gereken yerde çelik düberler kullanılarak Belediye Başka Yardımcısının odasına bir bölüm yapılıyor. Bu hadsizlik değil de nedir? ” söylemi üzerine Meclis 1. Başkanvekili Mustafa Sadık Kaya, Çetin Kaya’nın konuşmasının arasına girerek “şu anda demogoji yapıyorsunuz. O figürleri kime ne şekilde yaptırdınız” dedi.

İL BAŞKANI KARABIYIK SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Yaşanan olaylar sonrası sosyal medyadan açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık; 

Bilecik Belediye Meclis Toplantısı esnasında Meclis Başkan Vekilinin, AK Partimizin genç Belediye Meclis Üyelerinden Mimar Muhammet Karadayı’ ya ilimize hiç yakışmayan bir üslup ile “ATIN BUNU DIŞARIYA” dediğini üzülerek ve hayretle öğrenmiş bulunmaktayım.

 

Seçim döneminde ilimize yakışır bir süreç geçirdiğimiz şehrimizde bu tarz çıkışlar kimseye birşey kazandırmayacağı gibi, bu tarz çıkışları sergileyenleri de Bilecikli hemşerilerimiz siyasetin tozlu sayfalarına bırakmayı gayet iyi bilirler.

 

Ben AK Parti Bilecik İl Başkanı olarak Sayın Meclis Başkan Vekili’ nden Belediye Meclis Üyemiz Muhammet Karadayı’ dan olmasa bile, Muhammet Karadayı’ nın Belediye Meclisi’ nde bulunmasını sağlayan ve seçimlerde destek veren hemşerilerimizden özür dilemeye davet ediyorum.

 

Unutulmamalıdır ki hangi partiden olursa olsun halk tarafından seçilmiş bir kimseyi halkın meclisinden kovmaya kimsenin hakkı olmadığı gibi gücü de yoktur!

“MECLİS ÜYESİNİ DIŞARI ATIN” DEDİ! KARABIYIK SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. 8 Mayıs 2019, 11:02

    geçen yıl 15 temmuzda kendisi gibi düşünmeyen vatandaşlar için ”yavşak’ kelimesini kullanan kimdi acaba?
    Terbiyeli,halka ve halkın seçimlerine saygılı bir üslupla seslenen kişi mi?

    Cevapla
  2. Diktatörlükle suçlanan akp diktatörlük yapan chp

    Cevapla
  3. 8 Mayıs 2019, 14:03

    secim yenilgisii kimseye çıkmadı hayırdırr baskanımm kendi ellerimizle verdik chp ye suclu kimm ?????????????

    Cevapla
  4. 8 Mayıs 2019, 18:03

    akp bilecikte suclu kimm baskanımm

    Cevapla
  5. Milletin seçtiğine saygı duyacaksınız. SANDIKTAN ÇIKANA SAYGI DUYACAKSINIZ. Gelin hep birlikte olalım parti farketmez belediye bizim belediyemiz. Tek bir kişiyi bile işinden etmediler, bu kadar ön yargılı olmayın iyiye iyi güzele güzel deyin lütfen.

    Cevapla
  6. 8 Mayıs 2019, 23:52

    yaaa şu yemeğin ihalesinide sen al aziz dostum faturadada bana kıyak yap :))

    Cevapla
  7. ayıptır millete tepen baktığınız yeter bırakın herkes işini yapsın tek bir cümle kurmaya hakkınız yok

    Cevapla
Bizi Takip Edin