Melih Karaçam: “Benim En Büyük Yol Haritam Oldu”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlimizin genç ve tanınan, sevilen simalarından olan Melih Karaçam, 29 Aralık’ta yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkez İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Parti İl Başkanlığı’nda yoğun katılımlı bir basın açıklaması düzenleyen aday Karaçam, ‘kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır’ dedi.

Karaçam, “1986 yılında Bilecik’te doğmuş, Bilecik’te büyümüş, hepinizin yakinen bildiği gibi gençlik kollarından gelerek, örgüt tozu yutmuş, mücadelenin her safhasında görevden kaçmamış bir evladınızım. Doğup büyüdüğüm bu şehre Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşı olan Cumhuriyet Halk Partisi saflarında hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum.

Cumhuriyetimizin teminatı, kadın-erkek eşitliğinin sigortası, 96 yıldır her türlü zorluğa rağmen dimdik ayakta duran, evim dediğim Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında gençlik kolları görevinde, 2 dönem merkez ilçe yönetim kurulu üyeliğinde ve merkez ilçe sekreterliği ile ilçe başkan vekilliği görevlerinde bilfiil bulundum.

Bu görevleri icra ederken parti büyüklerimin bilgi ve tecrübeleri, halkımızın talep ve istekleri benim en büyük yol haritam oldu.

Bu yolda parti içindeki tüm kırgınlıkları gidermek ve tek yürek olmak için içe dönük değil dışa dönük halkın içinde halkla omuz omuza ve güçlü bir örgüt inşa etmek için, kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin ve önemli bir yere taşımak için, yerelde iktidar olan partimizi genelde de iktidara taşımak için, parti büyüklerimizin Cumhuriyet Halk Partimize örgütünün ve delegasyonunun bu evladına sahip çıkacağından hiç şüphem yoktur.

Bu duygu ve düşüncülerle 29 Aralık’ta yapılacak olan 37.Olağan Merkez İlçe Kongresinde Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığına adayım. Değerli basın mensupları ve Cumhuriyet Halk Partililer, belirtmiş olduğum maddeler benim ve ekibimin Anayasasıdır, olmazsa olmaz ilkelerimizdir, aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu kongre sürecinde kaybeden yok, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır” dedi.

Basın toplantısı sonrası diğer aday Berna Pamukçu ile birlik ve beraberlik mesajı veren Karaçam’ı açıklaması sırasında eşi ve annesi de yalnız bırakmadı.

Melih Karaçam: “Benim En Büyük Yol Haritam Oldu”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 8 Aralık 2019, 23:16

    hayırlara vesile olmasını dilerim

    Cevapla
Bizi Takip Edin