MESLEK YÜKSEK OKULU 40 YAŞINDA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1976 yılında kurulan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nun  40. yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.



Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş’da MYO’nun 2016 yılı itibariyle 40 yılı geride bıraktığını ifade ederek: “Bugün aslında üniversitemiz kurulduğunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiyle üniversitemizin çekirdeğini oluştura Meslek Yüksek Okulumuzu nasıl bir ulu çınara erdiğine de hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bu tarihi süreçte MYO’muzu geçmişten günümüze taşıyan tüm personellerimize eğitim öğretim yükünü omuzlayan meslektaşlarımıza yüksek okuldan mezun olup hayatın her kademesinde başarıyla okulumuzu temsil eden kardeşlerime huzurlarınızda teşekkür etmeyi bir minnet borcu sayıyorum.” dedi.

_DSC0188
Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Metin Kesler ise, nitelikli insan gücünün yetiştirilmesinde MYO’ların öneminin son derece büyük olduğunu ifade ederek şunları dile getirdi: “Okulumuz 70 yıllardan bu yana bir çok gelişmeler yaşadı. Bir çok imkan kazandı. Bugün itibariyle MYO’muz 16 program, 2670 civarında öğrenci, 40 akademik, 16 idari personel ile ilimize bölgemize hizmet vermekteyiz” dedi.

 
Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan ve mezun olan öğrencilere plaketlerin verilmesinin ardından etkinlik, Vali Ahmet Hamdi Nayir ve beraberindekilerin, okulun 14 programını içeren posterler ve öğrencilerin derslerde yaptıkları projelerin yer aldığı stantların gezilmesiyle sona erdi.

 

Üniversite kapalı spor salonunda yapılan programa Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutnalığı Kurmay Başkanı Kurmay Albay Selahattin Mersin, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

MESLEK YÜKSEK OKULU 40 YAŞINDA
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin