METEOROLOJİ UYARDI Hafta sonu kuvvetli yağış var

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji uyardı. Hafta sonu iç ve batı kesimlerde görülecek yağışlar, Pazartesi günü itibariyle yurdu terk edecek. Yağışın etkisini kaybetmesiyle sıcaklık değerleri hissedilir derecede artarak mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Bilecik’tede haftasonu kuvvetli yağış bekleniyor.

Hafta sonu görülecek etkili yağış, yeni haftada yerini bulutsuz gökyüzüne ve kavurucu sıcağa bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğümden yapılan son değerlendirmelere göre, kıyı Ege dışında, bütün Ege bölgesi, İç Anadolu’nun güneyi ile Hatay dışında tüm Akdeniz bölgesi yağışlı geçecek. Yağışlar, özellikle Denizli, Afyon, İsparta ve Burdur’da kuvvetli olacak.

 

Pazar günü yağışlı sistem biraz kuzeye doğru kayacak. İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatsı. Bat Karadeniz’in iç kesimlerinde yağış görülecek. Ancak yağış, herhangi bir olumsuzluğa yol açacak kadar kuvvetli olmayacak.Pazartesi günü Kütahya, Bilecik, Eskişehir ve Bolu’da görülecek yerel sağanak geçişleri dışında yağışlı sistem yurdu terk edecek.Yağışın etkisini kaybetmesiyle birlikte sıcaklık, hissedilir derecede artarak mevsim normalleri üzerine çıkacak.

 

METEOROLOJİ UYARDI Hafta sonu kuvvetli yağış var
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin