METRİSTEPE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE İLK SAHNE NURAY HAFİFTAŞ’IN

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nin ilk konser programına sevilen Türk Halk Müziği Sanatçısı Nuray HAFİFTAŞ konuk oluyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Müzikçe Duygular” adlı Türk Halk Müziği Konser Programına solist olarak sevilen sanatçı Nuray HAFİFTAŞ katılıyor. Metristepe Kültür Merkezi’nin hizmete girmesinin ardından yapılan ilk konser programı olma özelliğini taşıyan “Müzikçe Duygular” Konser Programı ücretsiz olarak 28 Kasım 2015 Cumartesi günü akşamı saat 19:30’da yapılacak. 2 bölüm halinde hazırlanan programın ilk bölümünde Bozüyük Belediyesi Sanat, Spor ve Meslek Eğitim Kursu Bağlama Kursu eğitmeni Ahmet ÖZEN, Bağlama Sanatçısı Osman Fethi ARK ve Kabak Kemane Sanatçısı Uğur ÖNÜR beğenilen türküleri seslendirirken programın 2. Bölümünde sahne alacak Nuray HAFİFTAŞ  ise en sevilen türkülerini Bozüyük’lüler için seslendirerek türkü severlere unutulmaz bir gece sunacak.

Şimdiye kadar birçok albüm çıkaran, 100’ü aşkın söz ve bestesi bulunan, Türk Halk Müziği’nin güçlü isimlerinden biri olan Nuray HAFİFTAŞ’ın Bozüyük’lü hayranları ile buluşacağı konser programının yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

METRİSTEPE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE İLK SAHNE NURAY HAFİFTAŞ’IN
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin