Mezarlık Taşınıyor – Bilecik Şehir Mezarlığında Heyelan

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şehir Mezarlığı’nda toprağın kayması sonucu heyelan bölgesi oluştu.

Bilecik’te şehir mezarlığı, İmarathane ve şehitliğin bulunduğu SİT alanından geçen yolda heyelan meydana geldi.

 

Bilecik, ilçe ve köylerinde etkili olan kuvvetli yağışlar nedeniyle eğimli arazide konumlu Bilecik Şehir Mezarlığı büyük zarar gördü ve Şehir mezarlığının taşınacağı öğrenildi.

 

Geçtiğimiz hafta Bilecik, ilçe ve köylerinde yaşanan aşırı yağışlar şehrin bir çok noktasında olumsuzluklar yaşanmasına neden olmuştu.

Daha önce de çeşitli noktalarında toprak kaymaları yaşanan Bilecik Şehir Mezarlığı da aşırı yağışlardan nasibini alan yerlerden oldu.

 

Karayolları Bölge Müdürlüğünce yapılan fore kazık çalışması da kuvvetli yağış nedeniyle oluşan kaymayı engelleyemedi.

 

Mezarlığın üst bölgesinde yer alan fore kazıklar ile toprak arasında yarık oluştu. Bilecik Şehir Mezarlığında afet boyutundaki yağışlar nedeniyle toprak ve mezarlık içerisindeki yollar kabardı ve çatlaklar meydana geldi. Çok sayıda mezar kuvvetli yağıştan zarar gördü.

 

Tarihi Osman Gazi İmaretinin bulunduğu, Bilecik Şehir Mezarlığının alt girişi de en çok zarar gören, kuvvetli yağışlardan en çok etkilenen yerlerden oldu.

Mezarlık Taşınıyor – Bilecik Şehir Mezarlığında Heyelan
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 26 Haziran 2019, 16:29

    YEDİLER TEPESİNDEN GELEN SUYU KESMEDİKLERİ SÜRECE BU SORUN BİTMEZ…

    Cevapla
    • tepeden gelen suyu kesmek hiçbir insanoğlunun haddi değildir, Allah verdiği müddetçe o su gelir ancak sen akan suyu yerin altından ve aşındırmaya müsaade etmeden yönlendirirsen o su kimseye zarar vermeden yediler tepesinden de gider, sekizler dağından da gider!!! tek çare altyapı ve Bilecik her geçen gün büyümeye devam ederken boşa geçen her gün zarar yazıyor!!!

      Cevapla
Bizi Takip Edin