Mhp Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Bilecik’te

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, partisinin Bilecik İl Başkanlığını ziyaret etti.

Burada partililerle bir araya gelen Yönter, yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tedavi sürecinin bittiğini, sağlığına kavuştuğunu ve mesaisine devam ettiğini söyledi.

“BİZİM YÜZÜMÜZE NASIL BAKACAKLAR?”

Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin beka ruhu olduğunu vurgulayan Yönter, “Sayın genel başkanımızın hastalığı ve tedavi süreci ile ilgili akla hayale sığmayan iftiraları atanlar, dedikodu çıkartanlar yarın bizim yüzümüze nasıl bakacaklar, insanım diye nasıl gezecekler. ” dedi.

 

Yönter, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“TÜRKİYE’YE PUSU KURANLAR BAŞARAMAYACAKLAR”

Sayın genel başkanımız Türklüğün beka duruşudur. Elbette haini de, zalimi de Türk ve Türkiye düşmanlarını da tir tir titretiyor. O var oldukça hainler emellerine ulaşamayacak. O var oldukça Türkiye’ye pusu kuranlar başaramayacak ve amaçlarına ulaşamayacaklar. Devlet Bahçeli Türk demek, istiklal demek, istikbal demek,  gelecek demek, ülkücü gurur demek. Hamd olsun hareketin lideri Devlet Bahçeli.

“BİLECİK 400 ÇADIRLIK BİR TÜRKMEN OBASININ DESTANI”

Maaşallah Bilecik birlik ve beraberliğini sağlamış. Bilecik tefrikayı ayağının altına almış çatır çatır çiğnemeye başlamış. Bilecik’te dava arkadaşlığı var, Bilecik’te ülküdaşlık var, Bilecik’te tarihsel, vicdan ve ülkü birliği var. Bunu başaran Fatih Yaşar kardeşime, il yönetimine, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, ülkü ocakları başkanımıza ve bütün dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bilecik 400 çadırlık bir türkmen obasının destanı. Bilecik bir çınar rüyasının görüldüğü kutlu topraktır. Burada yapılacak her çalışma, atılacak her adım mutlaka ve mutlaka katlanarak, büyüyerek sonuca ulaşacaktır. Biz Bilecik’te başarılı olacağız ve hak ettiğimiz noktaya geleceğiz.

“BİLECİK’İ YENİDEN DİZAYN EDECEĞİZ”

Burada konuşan MHP Bilecik İl Başkanı Fatih Yaşar, “Sayın liderimizin takdiriyle Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik İl Başkanı ve yönetimi olarak çok kısa bir süre önce atandık. Bilecik’i yeniden dizayn ederek Allah izin verdiği sürece Milliyetçi Hareket Partisini bu memlekette Bilecik’in en iyi yerlere gelmesinde çaba sarf edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“ÜÇ HİLALİ BİLECİK’TE DALGALANDIRACAĞIZ”

Burada konuşan Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, “Eskiden neredeyse ayaklar altına alınacak kelimeler duyuyorduk. Ama hamd olsun bugün görüyorum ki üç kişi girdiğimiz binamız bugün tıklım tıklım sığamıyoruz. İnşallah daha çok sığamayacağız Bilecik’imize. İnşallah ilk yerel seçimlerde en az bir tane Milletvekili hedefliyoruz, arzuluyoruz ve hep beraber olursak genel merkezimiz sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin destekleriyle mutlaka bir milletvekili çıkartacağımıza inanıyorum. İnşallah bir milletvekili daha çıkartacağız ve üç hilali Bilecik’te dalgalandıracağız.” dedi.

Burada konuşan Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, “Bilecik’te önümüzdeki yerel seçimlerde bir milletvekili çıkartmak için gece gündüz dişimizden ve tırnağımızdan artırarak çalışacağız. Dava bizim davamız, hedefimiz belli. Bu saatten sonra bizim ayrıştırma ve ötekileştirme gibi bir derdimiz yok. Şükürler olsun ki bu davada bizlere Yenipazar gibi küçük bir ilçede belediye başkanlığı 2014 yılında nasip oldu, 2019 da tekrar halkımızın takdiriyle bu hizmeti yapmak bizlere nasip oldu. Başbuğumuz kurucumuz liderimiz Alparslan Türkeş hatırasına bulvarımızı da yaptık şimdi Yenipazar’a girenleri Milliyetçi Hareket Partisinin bayrağının dalgalandığını girişte hissedebiliyorlar. Bundan olumlu sinyaller de alıyoruz.” dedi.

“İL BAŞKANIMIZIN ARDI SIRA YÜRÜYECEĞİZ”

Burada konuşan Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, “Ben gördüm ki belediye başkanlarımız hedefleri biraz altta tuttular. Biz bugün burada bu ışık şunu gösteriyor ki Bilecik’te iki tane milletvekilimiz var biz bir değil ikisine talibiz. Biz birini aldık ikincisini alacağız inşallah önümüzdeki günlerde. 3 Belediye aldık bu dönemde. Bilecik’te toplam 11 belediyemiz var, biz 11 de 11 yapacağız inşallah diyorum. Biz bu ışığı burada görüyoruz bugün önümüzde yürüyecek, ardı sıra yürüyeceğimiz il başkanımız geldi. Genç, heyecanı yüksek davası ve şuuru olan. İnşallah o önümüzde yürüyecek biz de arkasında yürüyeceğiz.” dedi.

 

MHP İl Başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk, MHP Bilecik İl Başkanı Fatih Yaşar, MHP Eskişehir İl Başkanı Nurullah Candemir, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak ve partililer katıldı.

Mhp Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Bilecik’te
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin