MİLLETVEKİLİ ELDEMİR’DEN HASTANE ZİYARETİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ile Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 4 Eylül Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile birlikte 4 Eylül Devlet Hastanesi’nde servislerde yatan ve tedavileri devam eden hastaları, hasta yakınlarını ve hastane personelini ziyaret etti.

 

4 Eylül Devlet Hastanesi’ndeki tüm servisleri gezen Başkan Bakıcı ve Milletvekili Eldemir tedavileri süren hastalara ‘geçmiş olsun ‘ dileklerini ileterek sıkıntılarını dinledi. Hastalarla bir süre sohbet eden ve tedavi süreçleri hakkında bilgi alan Başkan Bakıcı ve Milletvekili Eldemir, tüm hastalara acil şifalar diledi.

 

Ziyaretlerde hasta yakınları ile de görüşen ve dertlerine ortak olan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Milletvekili Eldemir, hastane görevlileri ile de görüşerek çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Hastane personeline hitaben bir konuşma yapan Milletvekili Eldemir “ Hasta kabuldeki arkadaşlarımız, revirdeki arkadaşlarımız gelen hastalarımızı, gelen hemşerilerimizi iyi karşılıyorsunuz. Hemşirelerimiz, doktorlarımızda gerçekten güzel ve vatandaşlarımız memnunlar. Bozüyük olarak bir eksiğimiz kaldı. O eksiğimizde şu fiziki olarak hastanelerimizin Bozüyük’e yakışmaması. Belediye Başkanımız gayret gösterdi, imar planında güzel bir hastane planı hazırladı. Musapınarı Bölgesi’nde Çağlar Kent’in hemen yanındaki arazide yapılacak hastanemizin ihalesi 27 Temmuz tarihinde yapılacak. Reklamlarda gördüğümüz şehir hastaneleri gibi 5 yıldızlı otel konforunda güzel bir hastane olacak. Bozüyük’e yakışacak ve oraya da en çok yakışacak olan sizlersiniz. Ama bunlarında yapılabilmesi için devletimizin birliği ve beraberliği için düzenin devam etmesi için inşallah bu ülkeye bundan sonrada hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Ümidimiz, umudumuz o. Bu noktada başta Cumhurbaşkanımıza bizim 2015 seçiminde taşeron arkadaşlarımıza verdiğimiz sözü tutmamızda bize liderlik ettiği için teşekkür ediyoruz ve sizlere de başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ailelerinize, çocuklarınıza annelerinize, babalarınıza çok selam gönderiyorum. Cenab-ı Allah’tan Ramazan Bayramınızı sağlık ve huzur içerisinde geçirmenizi diliyorum” dedi.

MİLLETVEKİLİ ELDEMİR’DEN HASTANE ZİYARETİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Ne bes yildizli oteli kanser yuvasinini icinde hastahane mi olur. Buraya hastahane yaparken seramik fabrikai hic dusunulmedi yazik rant icin yaptiniz oraya

    Cevapla
Bizi Takip Edin