Milletvekili Selim Yağcı ilimiz ve ilçelerimizdeki stadyum taleplerini aktardı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Selim Yağcı, ziyaret ettiği Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ilimiz ve ilçelerimizdeki stadyum taleplerini aktardı.

Göreve geldiği günden bu yana şehrimizdeki birçok konu hakkında çözüm arayışında olan Milletvekili Selim Yağcı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek, ilimiz ve ilçelerimizdeki stadyum taleplerini iletti.

 

Yaptığı ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Selim Yağcı, “Kadim dostum, değerli kardeşim Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Bey’e ziyarette bulundum. Sayın Bakanımıza ilimizin temel sorunlarından olan Bilecik Şehir Stadyumu ve Bozüyük İlçe Şehir Stadyumunun yenilenmesi konusunda istek ve taleplerimizi aktardık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla ilimize kazandırmayı planladığımız spor alanındaki projelerimize verecekleri destekler sebebiyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Selim Yağcı ilimiz ve ilçelerimizdeki stadyum taleplerini aktardı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 31 Ekim 2018, 14:59

    Böyle giderse özel idareye müracaat edip kaynak transferi yaptırmak olacak gibi görünüyor. Kışın maçları Bilecike aldırmakta dünüşünülebilir.

    Cevapla
  2. helal vekilim bozüyük ve bilecik stad konsundaki yarasına merham oldunuz umarım sözde kalmaz icraat olurr saygılar

    Cevapla
  3. 1 Kasım 2018, 13:02

    edebali ve bozuyuk stadlarında maçlar oynanıyorrr madem deprem yönetmeliğine göre neden stad maç oynıyorrrr anlamıs degilim buda sadece bilecikte olurrr

    Cevapla
  4. Başka hiç işiniz yok zaten once şu kanayan yaranızı halledin…bursa yolu ne alemde bilen varmı…hastene yavaş ilerliyo haberiniz varmı.varsa yoksa şow yaparsiniz zaten başka bisi yok.

    Cevapla
Bizi Takip Edin