Milletvekili Selim Yağcı’dan Sert Sözler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, “yeni bir şey yeni projeler yapmak yerine,önceki dönemlerde yapılanları değiştirmek ve yok etmekle uğraştığını görüyorum.” dedi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada,
Değerli Hemşehrilerim,Değerli Kardeşlerim;Sizlerin teveccühü ve destekleri ile diriliş,kuruluş ve kurtuluşun beşiği olan güzide şehrimiz Bilecik’e 15 yılı aşkın bir süredir Belediye Başkanı ve Milletvekili olarak hizmet ediyorum.Bizim Hizmetlerimiz halkımız tarafından takdir edildiki 3 dönem Belediye Başkanı olarak tercih edildik.2004 önceki Bilecik’in durumu ile bugünkü Bilecik’in geldiği konum ve durumun takdirini yine sizlere bırakıyorum.

 

“Yeni bir şey yeni projeler yapmak yerine, önceki dönemlerde yapılanları değiştirmek ve yok etmekle uğraştığını görüyorum”

31 Mart 2019 yerel Seçimlerinde Bilecikli hemşehrilerimiz tercihlerini CHP den yana kullanarak Semih Şahin beyi başkan olarak seçti.Demokrasiye inanan ve güvenen bir kişi ve parti olarak halkımızın verdiği karara saygı duyuyorum/duyuyoruz.Şehrimiz ve insanımız adına yapacağı hayırlı güzel işlerde başarılar diliyoruz.
15 yıl Belediye Başkanlığı yapmış, tüm hemşehrilerimize hizmet veren bir Milletvekili olarak Yeni seçilen Belediye yönetimine bir zaman tanıyıp yaptığı ve yanlış gördüğümüz işleri dahi 6 ay gibi eleştirmeme gibi bir karar almıştım. Ancak mevcut yönetim Bilecik tarihi sanki kendileriyle başlamış gibi insani ve siyasi nezaket gereği bu zamana kadar görev yapan hiç bir belediye başkanına teşekkür dahi etmediği gibi maalesef yeni bir şey yeni projeler yapmak yerine,önceki dönemlerde yapılanları değiştirmek ve yok etmekle uğraştığını görüyorum.

 

Ayrıca araya sıkıştırılmış cümleler ile güya ellerinde bizim dönemimize ait usulsüzlük yapılan dosyalar var da bunları açıklamıyorlarmış gibi imaj veriyorlar.

 

“Biz 15 Yılımızın 15 Saniyesinin Hesabını Veririz.”

Değerli Hemşehrilerim; Bilecik’in bu zamana kadar istediği yere gelememesinin sebebinin bu tür kısır çekişmeler olduğunu bilen bir Kardeşiniz olarak bu durumdan üzüntü duyuyorum.Ama sizlerin şunu da bilmenizi istiyorum;Belediye Başkanı olarak görev yaptığımız tüm süreler ve icraatlarımız devletimizin ve milletimizin denetiminden geçti ve aklandı. Buna rağmen biz 15 yılımızın her zaman 15 saniyesine kadar hesabını hem Hakkın hem de Halkımızın huzurunda vermeye hazırız.

 

Milletimiz adına daha bir çivi çakmadan 15 yıl süreyle bu şehre hizmet eden insanları karalayan bu anlayışı kınıyorum.

 

Bu Güzide Şehri Bilecik hepimizin ortak değeridir,buraya hizmet etmek kavga ile değil,birlik ve beraberlikle olur.Biz doğru ve güzel yapılacak her işde yeni yönetimin yanında olacağımızı söyledik,bu düşüncemize devam ediyoruz. Yeter ki onlar değiştirmek,yok etmek ve dışlamanın dışında güzel işler yapsınlar.Bilecik olarak zaten istenilen oranda olmayan gücümüz ve potansiyelimizi böyle gereksiz çekişmeler ile harcamak en başta bizlerden hizmet bekleyen halkımıza saygısızlık ve haksızlıktır. Tarih boyunca işgal kuvvetleri hariç bir eseri yapan insanların ismi ,iradesi ve o esere ilişkin yazılan hitabesi kendinden sonra gelenler tarafından saygı gösterilip korunurken,yeni bir eser yapmak yerine önceki yapılanları değiştirip tahrip etmek yapanların emeğine ve onu takdir edip 3 dönem seçen Bilecik halkına saygısızlıktır. Ayrıca kendinden sonra gelecek olana da kendi yapacaklarını yok etme ve değiştirme imkanını hazırlamaktadır. Bu ise Hemşehrilerimizin hizmetine yöneltilecek kaynakları yok etmektir bu doğru bir yaklaşım değildir.

 

Gelin hep birlikte olumsuzlukta değil şehrimize hizmet etmekte yarışalım, gelin yapılanları yok etmek değiştirmek de değil yeni daha güzel eserleri yapmakta yarışalım, gelin kin ve nefrette değil sevgi hoşgörü ve birlik beraberlikte yarışalım. Gelin ortak değerimiz olan Bilecikimizin daha gelişmiş bir şehir olması için yapılacak hizmetlerde buluşalım.

 

Hep birlikte daha iyiye daha güzele…

 

Değerli Hemşehrilerime ve Kamu oyunun takdirlerine sevgi saygı ve muhabbetle sunuyorum.

 

Selim YAĞCI
Bilecik Milletvekili

 

Milletvekili Selim Yağcı’dan Sert Sözler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 Yorum

  1. bizde sizii akpli olarakk kınıyoruzz sayenizde chp bilecik aldıı genel merkez insallah duyar sesimizii

    Cevapla
  2. adam haklı dağılın inşAllah gölete giriş paralı olursa bilecik halkının aklı başına gelir daha dün chp il başkanlığında görev yapan fırın sahibi ekmeği 1.5 tl yapacağım dedi halktan kimsenin sesi çıkmadı bu halka her şey müstehak

    Cevapla
  3. Adam napsin yapilan yanlisliklari silmekle basladi ise. Yanlis temel ustune bina kurulmaz.15 senede bilecikin oldugu ya da olamadigi yerler ortada.

    Cevapla
  4. Park bahçeden başka ne yaptınız çevrenizi zengin etmekten başka ne yaptınız,bu kadar borç bırakıp sıvıştınız,Allah sizi bildiği gibi yapsın

    Cevapla
  5. Bu kadar sene ne oldu bilecik te ne gibi bir degisiklik oldu. Yolları boya kaldırımları sök tak heykel dik yol kenarına çiçek ek ? çocuklar için yarının geleceği olan bilecigin çocukları için ne yapıldı. Eğitim sanat mesleki eğitim becerileri için çocuklarımıza ne yaptınız. Sosyal vakit gecirebilecekleri ve eğlenerek ogrenicekleri ne yaptınız. Yada Ünv. Gençliği için ne yaptınız bol bol üst katlara cafe yaptınız. Yada Şöyle diyelim hala alışveriş için şehir dışına çıkıyoruz ya buna ne demeli.en başta da her yerde Suriyeli görmekten midem bulanır oldu.en basiti yazın havuza gidemiyoruz niye suriyelilerden bilecik insanına yer kalmıyor. Çoluğuna çocuğuna yedirmek ile olmuyor bu işler. Demek insanlar okadar bıkmışki kısır döngü gibi dönen gösterişlerinizden böyle bir yola başvurmuşlar. Demek ki 15 sene siz bilecige birsey vermemissiniz ki insanlar kendilerine çıkış kapısı aramış. Bir de böyle düşününün…

    Cevapla
  6. serif pasa camisindeki parkıı 2 defa acılıs yaptınız bu halk sizii böyle tanıcakkk =)

    Cevapla
  7. hepiniz aynı sınız kimse kimseye pislik atmasın çarşı ortasında koskoca bina eski çay bahçesinin yerine yeni bina başladı zaten avuç kadar bir şehrimiz var bileciğimiz en başından en sonuna yürüyerek 20 dk sürüyor ne gerek var bu inşaat yerlerine yeşil alan yapsaydınız millet eşiyle dostuyla oturup çayını muhabbetini etseydi kayı plaza yapıldı % 90 boş koskoca bina yazık ettiniz adam yerine koyulmayıp yanınızda gezenler kendini bileciğin sahibi sandı kısacası bileciği küstürdünüz kırdınız diğer illerden örnek alın bursa sakarya eskişehir inegöl yenişehir birde ilimize bakın bırakın şimdi o onu yaptı bu bunu yaptı yıllardır akp ye oyverdik dedikki ilimiz büyür tanınır gelişir sonuç sıfır doğrumu doğru kimse tek kelime etmesin bundan sonra ilimizi nasıl kalkındırırız nasıl geliştiririz nasıl diğer iller gibi yaparız onu düşünün bırakın bu işleri el ele verin ilimizi geliştirmeye bakın daha fazla söze gerek yok Allah aşkına bırakın bu işleri bırakın bir birininizin kuyusunu kazmayı bütün gözler şimdiki yeni belediyenin üzerinde bakalın onlar ne yapacak bilecik için

    Cevapla
  8. 14 Haziran 2019, 10:58

    HAYIRDIR VEKİLİM BU ÖFKE NİYEEEE BİZDE ÖĞRENELİMM NEDEN BU ÖFKEEE

    Cevapla
  9. Selim tutuşmuş anlaşılan duyumlar almış sanırsam ama şuan bişey olmaz yargı ellerinde bağımsız yargının işlediği gün vatanı satan Menderes gibi yargı önünde bunlarda bunların Zengin yaptıklarında hesap verip mal varlıkları devlete iade edildiğimde hak yerini bulacak fetö nün siyasi ayakları ortada böyle gelemeyecek 15 senede bileciği sanırsın Paris yaptı geç onu sen selim hesap gününe hazırlan ahirette seni kim kurtaracak bakalım milletin aklı ile dalga geciyorsunuzda Allah’ın terazisi şaşmaz.

    Cevapla
  10. 15 senede Bilecik’te nasıl bir farkındalık oldu??

    Cevapla
  11. Kac tane isci. Askeriyenin onunde. Esiniyorlar askeriyenin onu cok lazim. Sanki issizligi azaltacaz diye parayi saciyorlar sonra 5 sene once. Sudeposu yaptik sualsiz para toplayin. Acik. Kapatin

    Cevapla
  12. 17 Haziran 2019, 08:37

    yarası olan gocunur, vatandaşın parası ile belediye hizmeti vereceksin sonra da eski defterleri açmayalım ! oh ne güzel

    Cevapla
Bizi Takip Edin