MİNİK ŞEYMANUR’UN YARDIM ÇIĞLIĞI YANITSIZ KALMADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinir sistemini etkileyen, Türkiye’de sadece 5 çocukta görülen ve tedavisi bulunmayan ‘krabbe’ hastalığının pençesinde makineye bağlı olarak yaşam mücadelesi veren minik Şeymanur’un ailesi çocuklarının tedavi giderlerinin karşılanması için hayırseverler tarafından yardım eli uzatılmasını bekliyordu.

Maddi gücü yerinde olmayan ve asgari ücretle geçinen Şarklı ailesinin 3 ayrı makineye bağlı olarak yaşayan minik Şeymanur için yetkililerden ve duyarlı vatandaşlardan istediği yardımı İlk olarak Halk Sağlık dergisi gündeme getirmiş Haber228 olarak bu haberi daha geniş kitlelere ulaştırmak için daha kapsamlı olarak sizlere duyurmuştuk.

13422320_250939691939105_7410536121835696825_o

HAYIRSEVER VATANDAŞTAN ŞEYMANUR’A YARDIM ELİ

Haberimizin yayınlanmasının bir gün sonrasında minik Şeymanur’a bir umut kapısı açıldı. 3 makineye bağlı olarak yaşayan Şeymanur’un ailesi elektrik kesintisi yaşanmasıyla büyük bir sorun yaşadıklarını belirtmişlerdi.

 

İsmini vermek istemeyen bir hayırsever Bilecik Valiliği koordinasyonunda Şeymanur’un hayatta kalabilmesi için gerekli olan makinelerin devamlı çalışabilirliği için bir jenaratör bağışladı.

BÜYÜK TAKDİRLE KARŞILANDI

Küçük yaşta kalbi duran Şeymanur Bilecik Devlet Hastanesi’nde yapılan 25 dakikalık kalp masajı sonrasında hayata geri döndürülmüştü. Daha sonra Bursa’da tedavi gören Şeymanur kendi nefesiyle sadece 4 saat nefes alabiliyor. Bu süreyi uzatmak isteyen Şarklı ailesi Şeymanur’u boğazından ameliyat ettirdi.

 

Solunum cihazları olmadan yaşamsal faaliyetlerini sürdüremeyen Şeymanur’a uzanan yardım eli, içerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle hem hayırsevere hem de koordinasyonu sağlayan Bilecik Valiliği’ne Bilecik halkı tarafından büyük takdirle karşılandı.


İLGİLİ HABERİMİZ

MİNİK ŞEYMANUR’UN YARDIM ÇIĞLIĞI YANITSIZ KALMADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin