Minikler 15 Temmuz Şehitleri İçin Yürüdü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te öğrenim gören anaokulu öğrencileri, 15 Temmuz darbe girişimi dolayısıyla kent merkezinden valiliğe kadar yürüdüler.

Mehter takımı kostümleriyle otobüs terminali önünde toplanan minik öğrenciler ellerinde Türk Bayrakları olan öğrenciler, öğretmenleri ve aileleri ile birlikte şehir merkezinde yürüdü.

 

Emniyet müdürlüğü önünde durarak bir yetkiliye üzerinde 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan kişilerin isimlerinin yazılı olduğu Türk Bayrağı teslim etti.

 

Emniyet müdürlüğünün ardından şehir merkezinde yürüyüş yaparak valilik binasına gittiler.

 

Minik ziyaretçilerin geldiğini görünce duygulandığını söyleyen Vali Şentürk, “Bu yıl anma etkinliklerinin başlangıcını çocuklarımız yapmış oldu. Birliğimizi beraberliğimizi hep beraber haykıracağız. Çocuklarımızın bu irade ile bu duyguyla yetişmesi son derece önemli. Onlarda böyle bir hazırlık yaparak bu duygularımızı pekiştirmiş oldular.” ifadelerini kullandı.

 

Vatan sevgisi başka bir şeye benzemez diyen Anaokul kurucusu Gamze Şanlı Ergün, “15 Temmuz şehitlerimizin yazılı olduğu bir bayrak hazırladık. Mehter takımı yaptık ve üzerilerine göre kostüm diktirdik. Yoğun bir program oldu ama çok güzel sonuç aldık. Vatan sevgisi başka bir şeye benzemez.” dedi.

Minikler 15 Temmuz Şehitleri İçin Yürüdü
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin