MİNİKLERDEN HALEP’TEKİ KARDEŞLERİNE YARDIM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İHH İnsani Yardım Derneği’nin, ‘‘Halep’e Yol Açın’’ isimli yardım kampanyasına Vezirhanlı minik yüreklerden de destek geldi.

halepeyardim-7

Bilecik İHH İnsani Yardım Derneği’nin, Suriye ve özellikle Halep ile ilgili başlatmış olduğu yardım kampanyasına, yardımı ilk olarak Bilecik Vezirhan Ortaokulu yaptı.

 

Vezirhanlı öğrenciler, Halep’e olan duyarlılıklarını göstermek adına yardım yapmakla yetinmeyerek, aynı zamanda yardım malzemelerini kendi elleriyle taşıdılar ve ‘‘Halep’’ yazılı dövizlerle sosyal açıdan sorumluluklarını da gösterdiler.

 

Öğrencilerin yanı sıra Vezirhanlı vatandaşların da Halep’e yardım kampanyasına yoğun ilgi gösterdiği gözlerden kaçmadı.

 

Yardım kampanyası ile ilgili Bilecik İHH İnsani Yardım Derneği tarafından yapılan açıklamada, ‘‘Bilecik’te Suriye ve Halep ile ilgili yardım çalışmalarına tamamladıktan sonra yakın bir tarihte sınırdan, Suriye’ye tarafına geçirecekleri’’ ifade edildi.

 

Öte yandan, Suriye ve özelikle Halep, uzun süredir bombardıman altında olduğu için sivil kişiler özellikle çocuk ve kadınlar bundan olumsuz olarak etkileniyor. Binlerce çocuk ve kadının öldüğü, çoğunun yaralandığı Halep’e, kuşatma altında olduğu için insani yardımlar da uzun süredir gitmiyor. Aç, susuz bir şekilde kuşatma altında olan Halep, Türkmen şehri olarak biliniyor. Bu yüzden Halep, Suriye PKK’sı olan PYD Terör Örgütü ile Esed tarafından uzun süredir işgal edilmeye çalışılıyor.

halepeyardim-2 halepeyardim-3 halepeyardim-4 halepeyardim-5 halepeyardim-6 halepeyardim-7 halepeyardim-8 halepeyardim-1

MİNİKLERDEN HALEP’TEKİ KARDEŞLERİNE YARDIM
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Tek kelimeyle harikasnız.

    Cevapla
Bizi Takip Edin